Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Αλέξης εμφανίζεται στη Μάνη με την Μάρθα – Ο τρόμος ξεκινάει

Η Γη Της Ελιάς Spoiler

Ο Αλέξης τηλεφωνεί την μητέρα από την Αθήνα, αναφέροντας πως επιστρέφει στην γη της ελιάς, μαζί με τη νέα του κοπέλα. Η Μάρθα, είναι η νέα ηρωίδα που θα εμφανιστεί στη σειρά και θα παραπλανήσει αρκετά τηλεθεατές και πρωταγωνιστές.

 

Η Μαργαρίτα θα χαρεί πολύ που ο γιος της έκανε το επόμενο βήμα, καθώς όλα δείχνουν πως έχει ξεπεράσει την Μυρτάλη Βρεττάκου. Ο Αλέξης, όσο ήταν στην κλινική, ερωτεύτηκε μία γυναίκα που έβλεπε τακτικά.

Την προσέγγισε με στόχο, αρκετά εντυπωσιασμένος από την ομοιότητά της με την Μυρτάλη. Μέσα του γνωρίζει πως δεν είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί της, καθώς μία είναι η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά.

Ο Αλέξης εμφανίζεται στη Μάνη με την Μάρθα, την οποία και παρουσιάζει ως νέα του κοπέλα, στην γη της ελιάς. Η νεαρή αυτή ηρωίδα είναι ίδια η Μυρτάλη, γεγονός που πανικοβάλλει την Μαργαρίτα, αλλά και την Μυρτάλη!

Όλα δείχνουν πως ο Αλέξης δεν έχει ξεπεράσει την εμμονή του μαζί της.

Την κυνηγάει διαρκώς, με μία συνάντησή τους να είναι καθοριστική. Η Μυρτάλη τον βλέπει στο δρόμο και αρχίζει να τρέχει. Εκείνος της λέει ψέματα πως έχει γίνει καλά.

Η αλήθεια είναι πως αυτό που θέλει είναι να την κάνει δική του. Ή θα είναι μαζί του ή με κανέναν άλλον.

Η νεαρή κοπέλα δίπλα του, δε σημαίνει τίποτα για εκείνον. Η μεγάλη του αδυναμία, είναι η Μυρτάλη. Η πρωταγωνίστρια είναι ξανά, σε τεράστιο κίνδυνο.

alexis pappas bachelor 2

The Bachelor spoiler: Σωστή νοικοκυρά η Μαρία με τη ρεβιθάδα της για τον Αλέξη – Ο Εργένης πήρε τα κορίτσια και την… Καρντάσιαν της Κύπρου για SUP Yoga

Spoilers

Σεισμός ΤΩΡΑ στην Ηγουμενίτσα