Άγριες μέλισσες spoiler: Ακύλας εναντίον Δούκα! Ένας θα επιζήσει

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ακύλας εναντίον Δούκα! Ένας θα επιζήσει

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί ο Ακύλας. Βρίσκεται πίσω από όλα και θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο στις ζωές όλων. Και φυσικά να αποκτήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δύναμη. Τα όνειρα του είναι πολύ μεγάλα. Δεν περιορίζονται σε αυτά που βλέπουμε τώρα.

 

Αλλά ένα σοκ θα υποστεί ο Ακύλας μόλις βρει, ότι η Ζωή είχε ερωτική σχέση με έναν από την οικογένεια Σεβαστού. Θα τα κάνει όλα άνω κάτω για να βρει ποιος είναι. Αλλά από λάθος στοιχεία θα οδηγηθεί σε ένα τεράστιο λάθος. Θα βάλει τον Δούκα στον στόχαστρο του, αφού αυτόν πιστεύει ότι είναι ο εραστής της Ζωής. Θα βάλει σχέδιο να σκοτώσει τον Δούκα.

Την ίδια στιγμή που ο Δούκας ζει τον ερωτά του με την Αντιγόνη και κοιτάζει πως να πάρει πίσω τα χρήματα του από ην Μυρσίνη. Που να ήξερε ότι παίζεται η ζωή του, και μάλιστα από τις ελάχιστες φορές στην ζωή του που είναι αθώος.

Ο Ακύλας όμως θα κάνει ακόμα μια τρομερή για τον ίδιο ανακάλυψη. Θα μάθει τα μυστικά για την οικογένεια Μεγαρίτη. Πιο συγκεκριμένα του Λευτέρη. Θα μείνει έκπληκτος.

Εκτός όμως από αυτά τα προβλήματα, έχει και πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Ο Ζάχος ψάχνει να βρει ποιος είναι υπεύθυνος για τον φόνο του Ορφανίδη, και των συντρόφων του, και μια βοήθεια που θα έχει από άνθρωπο του καθεστώτος, θα τον βάλει στο μονοπάτι της αλήθειας.

Ο Ακύλας ξέρει ότι αν ανακαλύψει την αλήθεια θα έχει πρόβλημα. Πρέπει να σκεφτεί τι μέτρα θα πάρει. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρει την λύση.

Τα προβλήματα του δεν σταματούν όμως εδώ. Ο Τόλιας πηγαίνει στον Νομάρχη και καταγγέλλει τον Ακύλα για τα έργα στο Διαφάνι. Ο Ακύλας αρχίζει να πιστεύει πλέον ότι ο Κοινοτάρχης θα πρέπει να σταματήσει άμεσα…

Άγριες Μέλισσες vs Gntm spoiler: Το GNTM έδειξε πως πρέπει να σέβεσαι τους τηλεθεατές σε Gay ζητήματα

Spoilers

Ο Πάνος Τριβυζάς έρχεται πάλι στις προπονήσεις μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό