Η Γη της Ελιάς spoiler: Νέα χυλόπιτα του Λυκούργου στην Χάιδω – Τι συνέβη;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Νέα χυλόπιτα του Λυκούργου στην Χάιδω - Τι συνέβη;

Η Χάιδω κάνει τα πάντα για να γυρίσει ο Λυκούργος κοντά της, στην γη της ελιάς. Μόνο που εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί ξανά στη ζωή του μία γυναίκα αδίστακτη και ικανή να φτάσει στα άκρα.

 

Ο Λυκούργος της ανακοινώνει πως δε θέλει καμία επαφή μαζί της. Μετά την εξομολόγηση της Χάιδως για την απόπειρα της δολοφονίας από τον Νικόλα, όλα αλλάζουν. Κανείς δεν την εμπιστεύεται και όλοι τη θεωρούν τρελή.

Η πρωταγωνίστρια θα κάνει αρκετές προσπάθειες, για να προσεγγίσει τον αγαπημένο της.

Άλλωστε, αυτό που τους ενώνει δεν είναι μόνο φιλικά συναισθήματα. Πώς θα αντιδράσει ο Λυκούργος, όταν η Χάιδω του ξανά χτυπήσει την πόρτα, στην γη της ελιάς;

Η Χάιδω θα ζητήσει βοήθεια από την Μαργαρίτα, για να καταφέρει να πλησιάσει ξανά τον Λυκούργο. Η Μαργαρίτα θα του μιλήσει, ο Λυκούργος, όμως, είναι κάθετος. Δε θέλει άλλα πάρε – δώσε μαζί της.

Μία ακόμη προσπάθεια της Χάιδως θα πέσει στο κενό. Για μία ακόμη φορά θα προσπαθήσει να του μιλήσει, θα του ζητήσει συγγνώμη, θα επιμείνει για μία δεύτερη ευκαιρία. Φυσικά, αυτή δε θα έρθει.

Ο Λυκούργος θα της αρνηθεί. Η στάση του αυτή θα παραμείνει σκληρή ως έχει, μέχρι η Χάιδω να πάθει ένα σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο.

Η Μαργαρίτα θα την οδηγήσει στον γιατρό και θα ενημερώσει τον Λυκούργο για την κατάστασή της. Εκείνος και ο Φίλιππος θα τρέξουν στο πλευρό της, αφήνοντας πίσω τον θυμό τους.

Spoilers

Νόμος 4858/2021: Κώδικας νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων

Spoilers

Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, έως και 26 Νοεμβρίου 2021