Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Μαθαίνει την απιστία του και γίνεται έξαλλη

Η Μυρτάλη κατηγορεί την Αλέξη ότι ευθύνεται για την επιδείνωση της κατάστασής της και αποφασίζει να τερματίσει οριστικά τη σχέση τους. Ο Αλέξης είναι θυμωμένος και αποφασίζει να εκδικηθεί προσπαθώντας να τη σκοτώσει.

Ο Αλέξης περνά όμως ένα παθιασμένο βράδυ με μια άλλη γυναίκα και αφήνει πίσω τη Μυρτάλη. Οι δυο τους περνούν τη μεγαλύτερη κρίση στη σχέση τους, η οποία αποτυπώνεται στην τοξική συμπεριφορά που εκδηλώνουν ο ένας προς τον άλλον. Αφού κάνει μία απόπειρα, συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να τα βάλει με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του.

Έτσι, απομακρύνεται από τη Μυρτάλη και την αφήνει να ζήσει ευτυχισμένη χωρίς αυτόν. Ο Αλέξης πηγαίνει σε ένα μπαρ, όπου συναντά μια μυστηριώδη γυναίκα. Οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί και καταλήγουν να γίνονται ένα. Αυτή η ρομαντική βραδιά κάνει τον Αλέξη να καταλάβει ότι δεν περιστρέφονται τα πάντα γύρω από τη Μυρτάλη.

Η Μυρτάλη μαθαίνει για την απιστία του και γίνεται έξαλλη! Μήπως αυτή η απιστία θα φέρει ξανά κοντά το ζευγάρι; Ή μήπως η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο τοξική μεταξύ τους;

Κάτι… ξέχασε να φορέσει η Δήμητρα Αλεξανδράκη και «τρέλανε» τους πάντες – φωτογραφία

Άγρια Γη spoiler: Ο Άρης σε δύσκολή θέση πέφτει θύμα ξυλοδαρμού