Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Κρύβει το ένοχο παρελθόν της από τον Στάθη

Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, βλέπουμε την Ιουλία να παλεύει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν της και τα μυστικά που κρατά από τον Στάθη. Είναι διχασμένη ανάμεσα στο να θέλει να είναι ειλικρινής μαζί του και στο να φοβάται μην τον χάσει.

Η σχέση της με Στάθη εξελίσσεται ραγδαία παρά την ένταση που κυριαρχεί στις οικογένειές τους. Το ζευγάρι μετά από λίγο είναι ευτυχισμένο και έχει αφήσει πίσω του ό,τι ταραγμένο και τους χώρισε. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει και είναι πρόθυμοι να παλέψουν για αυτό.

Ωστόσο, μια ξαφνική ανακάλυψη θα φέρει άσχημες αναμνήσεις στην Ιουλία, η οποία παλεύει να αφήσει πίσω της το ένοχο παρελθόν της στην Αθήνα, όπως θα δούμε. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος τη στοιχειώνουν και την αναγκάζουν να κάνει επιλογές που δεν είναι απαραίτητα προς το συμφέρον της.

Όλα ξεκινούν όταν ψάχνει για τα πράγματά της, βρίσκει ένα παλιό ρούχο. Όταν το βλέπει λυγίζει και προσπαθεί να το κρύψει από τον Στάθη. Τι είναι αυτό που θέλει να αποφύγει η Ιουλία; Τι θέλει να κρύψει;

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει το σώμα της λίγες ημέρες μετά τον τοκετό (ΦΩΤΟ)

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Οι παράνομες δραστηριότητες του Στεφανή στο φως