Η Γη της Ελιάς spoiler: Ισμήνη και Κωνσταντίνος παντρεύονται

Η Γη Της Ελιάς

Ένα ευχάριστο γεγονός για κάποιους, δυσάρεστο για άλλους. Ένας γάμος στην γη της ελιάς θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στους πρωταγωνιστές. Η πρόταση γάμου έχει γίνει, οι ετοιμασίες ξεκινούν και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος. Βέβαια, όχι για όλους.

 

Ο Κωνσταντίνος ζητάει από την Ισμήνη να τον παντρευτεί, θέλοντας να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του δίπλα της. Το μωρό έχει βρεθεί, η Ισμήνη έχει πάρει μία μεγάλη ανάσα και το μέλλον είναι μπροστά της.

Βέβαια, εμπόδιο σε αυτά τα σχέδια θα σταθούν αρκετοί. Ο Λυκούργος δε θέλει την κόρη του δίπλα στον συμβολαιογράφο που ακούγεται πως είναι υπεύθυνος για πολλά άσχημα πράγματα στην Αρεόπολη…

Αντίθετος σε αυτό θα είναι και ο Σάββας, ο οποίος δε θέλει να δει την πρώην σύντροφό του με άλλον. Ο Σάββας έρχεται για λίγα επεισόδια στην γη της ελιάς, με σκοπό να καταστρέψει την Ισμήνη, πριν καν γίνει ο γάμος της με τον Κωνσταντίνο.

Ο Κωνσταντίνος θέλει την Ισμήνη κι αυτό δεν αλλάζει. Δεν πρόκειται να κάνει πίσω, για κανένα λόγο. Της υπόσχεται μία ονειρική ζωή, μία ζωή γεμάτη άνεση και ασφάλεια. Εκείνη, παρασύρεται από την γοητεία του και σχεδιάζει τον γάμο της.

Μόνο που ο Λυκούργος έχει αντίθετη γνώμη. Δε θέλει το παιδί του δίπλα σε έναν απατεώνα. Ο Κωνσταντίνος, θέλοντας να τον πείσει, τον καλεί σε ένα όμορφο δείπνο, μαζί με την Ισμήνη. Στόχος του ζευγαριού είναι να λυγίσει ο Λυκούργος, με σκοπό να γίνει ο γάμος.

Οι ετοιμασίες ξεκινούν. Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη μέρα. Τίποτα, όμως, δεν είναι όπως φαίνεται…

Καίτη Γκρέυ: Νεκρός ο γιός της και πατέρας της Ηλιάδη

Αγρίνιο

Αγρίνιο ΤΩΡΑ; Ο μητροκτόνος είχε καταδικαστεί για ληστεία, βιασμό και αποφυλακίστηκε