Η Γη της Ελιάς spoiler: Η ζωή της Μυρτάλης στο τέλος ανατρέπεται και είναι δραματική!

Η Μυρτάλη θα ξαναζήσει την κόλαση καθώς οι απειλές του φαίνονται ολοένα και πιο τρομακτικές. Λίγο πριν γίνουν πραγματικότητα οι χειρότεροι εφιάλτες της, θα καταφέρει να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο Αλέξης συλλαμβάνεται και αυτή τη φορά δεν έχει επιστροφή.

Το τέλος του θα είναι συγκλονιστικό, μιας και θα τον βρει μόνο στην ψυχιατρική κλινική. Τότε μόνο θα έρθει η πραγματική λύτρωση για τη Μυρτάλη. Η Μαργαρίτα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι πήγε να κάνει το παιδί της. Αν και τον αγαπά πολύ, πλέον είναι βέβαιη πως αποτελεί κίνδυνο για τη Μυρτάλη και αυτό δεν πρόκειται να του το συγχωρήσει ποτέ.

Η Μυρτάλη επιστρέφει στην αγκαλιά των αγαπημένων της προσώπων και αισθάνεται πλέον ανακουφισμένη. Το μόνο που χρειάζεται για να ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ που βίωσε είναι η αγάπη του Στέφανου.

Αλλά για πόσο, θα είναι κοντά της; Η Μυρτάλη ανοίγει τον πόλεμο εναντίον των Ισίδωρου και Μάνου. Αλλά παίρνουν την απόφαση να την καταστρέψουν οριστικά. Δεν θα χαριστούν πουθενά. Η Αθηνά αρχικά θα είναι μαζί της.

Αλλά στην πορεία πηγαίνει απέναντι. Εγκεφαλικό και λίγο λέμε για Ισίδωρο, Μάνο, και Αθηνά. Βλέπουν ότι το ρίσκο που παίρνει η Μύρταλη είναι τεράστιο, και αν δεν της πάει καλά, θα κινδυνεύσει συνολικά η περιουσία όλης της οικογένειας. Θα μιλάμε για πολλά χρέη.

Ο σύμμαχος της σε αυτήν την προσπάθεια της θα είναι ο Λυκούργος. Πολλά τα μέτωπα, και στο τέλος θα βγει πολύ πληγωμένη. Από τον Αλέξη θα γλυτώσει οριστικά, αλλά με την εταιρεία θα βρεθεί με μεγάλες πληγές. Η εταιρεία της θα καταστραφεί. Η ζωή της θα είναι πολύ διαφορετική.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Σασμός Spoiler

Σασμός spoiler: ΣΟΚ στην σειρά! Ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού! Θα μαθευτεί άραγε;