Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η υγεία του Ανέστη επιδεινώνεται – Η αντίστροφή μέτρηση έχει ξεκινήσει!

Όσο κι αν οι γιατροί προειδοποιούν, όσο κι αν η Αναστασία τον ικετεύει να λογικευτεί, ο Ανέστης συνεχίζει το αλκοόλ. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και πιο απότομος, ενώ θέτει ως στόχο του να αποκτήσει ξανά όλα όσα στερήθηκε φυλακισμένος.

 

Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς.

Ένας αδίστακτος χαρακτήρας φτάνει στο τέλος του, μέσα από τραγικό τρόπο. Όλοι είναι σοκαρισμένοι, αλλά κανείς δε θλίβεται πραγματικά, πέρα από την Αναστασία..

Ο Ανέστης πεθαίνει και όλα αλλάζουν, στην γη της ελιάς. Η κατάσταση της υγείας του θα χειροτερεύσει. Μετά την αποφυλάκισή του, θα ξεκινήσει το ίδιο μαρτύριο, δίχως να δείξει έλεος.

Η κατάσταση σύντομα θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Ανέστης πεθαίνει ξαφνικά στην γη της ελιάς, με την καρδιά του να τον εγκαταλείπει. Το πρόβλημα θα χειροτερεύσει μέσα σε μια στιγμή και κανείς δε μπορέσει να τον σώσει. Όλοι θα διχαστούν, θα προβληματιστούν με τον συγκεκριμένο θάνατο..

Πολλοί είναι βέβαια αυτοί που θα ανακουφιστούν, καθώς ο Ανέστης ήταν η αιτία για πολλά δεινά στη Μάνη. Οι μέρες κυλούν και η αντίστροφή μέτρηση για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα ξεκινά.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Αντιγόνη και Φανή συναντιούνται μετά από χρόνια!

Survivor spoiler: Με κινητό μέσα στη νύχτα παίκτης του ριάλιτι – Δεν ήταν ο Σοϊλέδης! video