Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Βασιλική μένει έγκυος από τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική μένει έγκυος από τον Φίλιππο

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς, ενώ ένα διπλό σοκ έρχεται για τη Βασιλική, αφού μαθαίνει ότι έμεινε έγκυος από τον Φίλιππο. Τι θα συμβεί με αυτή την εγκυμοσύνη;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική μένει έγκυος από τον Φίλιππο

Πριν, όμως, έρθει αυτή η σοκαριστική εξέλιξη, κάτι άλλο θα στιγματίσει την Βασιλική και τη σχέση της με τον Φίλιππο. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, αλλά αυτός ο έρωτας κι αυτή η ευτυχία δε θα κρατήσει για πολύ.

Παρόλα αυτά, επειδή η Μάνη είναι μία πολύ κλειστή κοινωνία και τα μυστικά δεν κρατιούνται για πολύ, ύστερα από μία σειρά έντονων καταστάσεων, η Βασιλική πιέζει τον Φίλιππο να αποκαλύψουν τη σχέση τους. Ο λόγος είναι γιατί έχουν αρχίσει να τους βλέπουν διάφορα αδιάκριτα μάτια στη Μάνη.

Ο Φίλιππος, όμως, εκείνο το χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα από το Πάμε Δανάη, θα της αποκαλύψει ότι εκείνος πυροβόλησε τον αδερφό της, τον Στέφανο. Τότε, η Βασιλική καταρρέει και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ένας επεισοδιακός χωρισμός έρχεται για το ζευγάρι, που θα τους «καταστρέψει» ψυχολογικά.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό το σοκ που θα αντιμετωπίσει η Βασιλική, αφού θα συνειδητοποιήσει ότι είναι έγκυος από τον Φίλιππο, στη συνέχεια στη Γη της Ελιάς.

Τι θα γίνει, όμως, με αυτή την εγκυμοσύνη; Θα το κρατήσει η Βασιλική, θα του το αποκαλύψει; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Spoilers

«Αντίο Φώφη Γεννηματά, έκανες το πέρασμα σου από τη ζωή να αξίζει»

Spoilers

Συγκινεί το αντίο της Κοσιώνη στη Γεννηματά :«Ωχ Παναγιά μου! Καλό ταξίδι Φώφη»