Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η τιμωρία για τον Αλέξη θα αργήσει να έρθει τελικά

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τον Νικήτα, αλλά και το κορίτσι που γνώρισε στο ψυχιατρικό κέντρο στην Αθήνα… Ο ίδιος κατάφερε να κρυφτεί πίσω από τα “τέλεια” αυτά εγκλήματα. Κανείς δε τον υποψιάστηκε ποτέ, παρά μόνον η Μυρτάλη, η οποία τρόμαξε όταν δολοφονήθηκε ξαφνικά ο αδελφός του και σύντροφός της. Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται εάν ο Αλέξης θα τιμωρηθεί για τις δολοφονίες που έχει διαπράξει στο παρελθόν.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η τιμωρία για τον Αλέξη θα αργήσει να έρθει τελικά

Ο Αλέξης έχει καταφέρει να “ξεγλιστρήσει” και να κρύψει τον πραγματικό του εαυτό. Για πόσο, όμως, θα κρατάει το κεφάλι του χαμηλά και κανείς δε θα γνωρίζει τίποτα για το σκοτεινό του παρελθόν;

Όπως έχει γίνει γνωστό, η αγαπημένη μας σειρά θα συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν. Όλα δείχνουν πως οι πρωταγωνιστές θα παραμείνουν ως έχουν, με κάποιες αλλαγές. Η Βάνα Δημητρίου μας έχει μάθει, μέσα από την μαγική της “πένα” πως όλοι στο τέλος τιμωρούνται.

Επομένως, ο Αλέξης θα πληρώσει για τις δολοφονίες που έχει διαπράξει στην γη της ελιάς, μόνο που αυτό θα αργήσει να έρθει. Ως τότε, δεν αποκλείεται να ξεπεράσει ξανά τα όρια και να πραγματοποιήσει κι άλλες δολοφονίες που κόβουν την ανάσα… Η συνέχεια θα είναι ανατρεπτική!

serfare.com

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Το παράνομο κύκλωμα πίσω από τον Ευθύμη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο μαφιόζος βάζει δόλωμα τον Κίμωνα