Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η παλιά και η νέα γραμματέας

Στα μαχαίρια ο Ισίδωρος και η Αμαλία. Μετά την αποκάλυψη για το ένοχο παρελθόν της δεύτερης και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στον πρώην της, ο Ισίδωρος θα αλλάξει τελείως συμπεριφορά απέναντί της. Μέσα του κάτι θα αλλάξει, μόλις αντιληφθεί ότι η γυναίκα αυτή εκμεταλλεύεται άντρες για τα χρήματα τους. Σίγουρος πως θα έπεφτε παραλίγο στην παγίδα της, εάν δεν μάθαινε εγκαίρως την αλήθεια, αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος δράση.

Στόχος του είναι να την διώξει από το Δημαρχείο, χωρίς καν να την απολύσει. Η Αμαλία αρνείται βέβαια να φύγει οικειοθελώς, όμως η καθημερινότητά της γίνεται πολύ πιεστική. Ο Ισίδωρος φροντίζει να κάνει τα πάντα, για να την πετάξει στο δρόμο!

Οι μέρες περνούν βασανιστικά. Η Αμαλία δέχεται την απάνθρωπη συμπεριφορά του Ισίδωρου, χωρίς να αντιδρά. Δε μπορεί όμως να αντέξει άλλο και δηλώνει την παραίτησή της. Ο Ισίδωρος καταφέρνει να την διώξει και αναζητά νέα γραμματέα, κλείνοντας οριστικά πίσω του τον κύκλο με το όνομα «Αμαλία»… Οι ανατροπές στην οικογένεια Βρεττάκου, φυσικά, συνεχίζονται.

Μετά τις απίστευτες αποκαλύψεις για το ένοχο παρελθόν της Αμαλίας, ο Ισίδωρος την πετάει έξω από το Δημαρχείο και ψάχνει για νέα γραμματέα. Οι υποχρεώσεις στο δήμο είναι μεγάλες και ο ίδιος αισθάνεται πια μόνος κι αβοήθητος. Μπορεί η Αμαλία να έκανε εξαιρετική δουλειά, όμως το παρελθόν της ήταν αυτό που της έδωσε τελικά τη χαριστική βολή. Ο Ισίδωρος μαθαίνει από τον Αποστόλη πως η γυναίκα εκμεταλλευόταν οικονομικά πλούσιους άντρες και αντιλαμβάνεται πως αργά ή γρήγορα θα γινόταν ο ίδιος το νέο θύμα της.

Οι μέρες περνούν βασανιστικά. Η Αμαλία δέχεται την απάνθρωπη συμπεριφορά του Ισίδωρου, χωρίς να αντιδρά. Δυστυχώς, δε μπορεί να αντέξει άλλο και δηλώνει την παραίτησή της. Ποια θα είναι η νέα γραμματέας του Ισίδωρου και τι αλλάζει; Η Ιουλία δέχεται να βοηθήσει τον αδελφό της, με αποτέλεσμα να περνάει πολλές ώρες στο γραφείο του. Εκείνος εκτιμά την πολύτιμη βοήθειά της και της κάνει την εξής μεγάλη πρόταση:

«Ιουλία, θες να γίνεις η γραμματέας μου; Είσαι πολύ καλή σε αυτό και θα σε πληρώνω καλά. Ψάχνω το δεξί μου χέρι και σε εμπιστεύομαι απόλυτα», θα της πει. Θα δεχτεί η Ιουλία να βοηθήσει τον αδελφό της, σε μία νέα θέση γεμάτη προκλήσεις;

Γιώργος Τσαλίκης: Η σπαρακτική εξομολόγηση για την τραγωδία στα Τέμπη (video)

Ράκελ Γουέλς: Το sex symbol των 60’s όπως δεν το έχετε ξαναδεί – Μία από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου (ΦΩΤΟ)