Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Ομολογία του Δημοσθένη για την Μαφία και η οργή του Ισίδωρου

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Μετά τον πυροβολισμό του Κωνσταντίνου, ο Δημοσθένης αισθάνεται μόνος. Το δυνατό του χαρτί τραυματίστηκε σοβαρά και αδυνατεί να συνεχίσει σε αυτό το επικίνδυνο μονοπάτι. Έτσι, η μόνη λύση βρίσκεται μέσα στο ίδιο του το σπίτι! Η αλήθεια δε θα αργήσει να έρθει στο φως. Ο Δημοσθένης αρκετά πιεσμένος, αναγκάζεται να ομολογήσει τις φρικτές του πράξεις πίσω από το κύκλωμα, Σκοπός του είναι να αποδεχτεί την σκληρή αυτή πραγματικότητα, για να φέρει στο πλευρό του έναν ισχυρό σύμμαχο. Από την άλλη φτάνουν στα αυτιά του Ισίδωρου η πληροφορία ότι η Μυρτάλη δεν τον ψήφισε στις εκλογές πράγμα που του το επιβεβαιώνει και η Χάιδω.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Ομολογία του Δημοσθένη για την Μαφία και η οργή του Ισίδωρου

Ο Ισίδωρος δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει να περάσει στο ντούκου η νέα αυτή στάση της ανιψιάς του και λέει χαρακτηριστικά στη Χάιδω: «Έτσι ε; Ψήφισε το Δημοσθένη. Θα την τακτοποιήσω όπως της αξίζει». Στη συνέχεια ο Ισίδωρος καλεί τη Μυρτάλη στο σπίτι του όπου και θα έχει μια έντονη αντιπαράθεση μαζί της. Η Μυρτάλη εμφανίζεται μπροστά του και με απύθμενο θράσος του αντιμιλά. Ο Ισίδωρος φανερά εκνευρισμένος θα της πει: «Έμαθα ότι γυρίζεις από δω κι από κει και διαδίδεις ότι ψήφισες τον Δημοσθένη Καπερνάρο. Είναι αλήθεια;»

Η Μυρτάλη παραδέχεται στο θείο της ότι δεν τον ψήφισε και ο Ισίδωρος της απαντά: «Είσαι τραγική τελικά. Δεν έχεις ούτε ιερό, ούτε όσιο. Αυτό που έκανες δεν είναι κίνηση εναντίον μου αλλά εναντίον όλης της οικογένειας. Το αντιλαμβάνεσαι ή έχεις απολέσει κάθε ίχνος συνείδησης; Η έννοια της οικογένειας δεν σου λέει τίποτα εσένα; Υποστηρίζεις τον Δημοσθένη Καπερνάρο και το διατυμπανίζεις γιατί του έχεις υποχρέωση; Αυτός σου δάνεισε τα λεφτά που έβαλες για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου; Λέγε. Θέλω να ξέρω». Η αντίδραση της Μυρτάλης στα λόγια του θείου της είναι άμεση. Σηκώνεται και φεύγει εμφανώς θυμωμένη.

Πίσω στο στις αποκαλύψεις για την μαφία, ο Δημοσθένης παίρνει την απόφαση να μιλήσει για το κύκλωμα, ίσως στο πιο λάθος άτομο Αυτό δεν είναι άλλο, από τον γιο του τον Κίμωνα.

Ο Δημοσθένης θα κοιτάξει στα μάτια τον γιο του και θα του αποκαλύψει πως τα κέρδη της οικογένειας έρχονται με αίμα και βία. Θα του ζητήσει, μάλιστα, να χωρίσει την Δήμητρα, διότι δε γίνεται να βγαίνει με μία αστυνομικό, όταν το σπίτι τους κρύβει τόσα μυστικά! Ο Κίμωνας σαστίζει με όσα ακούει. Ο πατέρας του δεν είναι αυτός που νόμιζε τελικά. Είναι ένας αδίστακτος εγκληματίας που θέτει τις ζωές όλων σε κίνδυνο. Ποια στάση θα κρατήσει απέναντί του; Θα τον καρφώσει ή θα τον ακολουθήσει;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα γενέθλιά της – Αποκαλύφθηκε η ηλικία της (vid)

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Μετα την απόρριψη φεύγει στο Λονδίνο ο Πέτρος!