Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη θα βασανιστεί αρκετά … η ανασφάλεια την εμποδίζει να κυκλοφορεί ξέγνοιαστη!

Η Γη Της Ελιάς

Ο γιος της Μαργαρίτας καταφέρνει για ακόμη μια φορά να ξεγελάσει τους πάντες. Οι γιατροί ενημερώνουν πως ο Αλέξης μπορεί να επιστρέψει στη Μάνη, με τον εφιάλτη για την Μυρτάλη να ξεκινάει, στην γη της ελιάς.

 

Πράγματι, η νεαρή πρωταγωνίστρια θα βασανιστεί αρκετά. Ο τρόμος την κυριεύει, η ανασφάλεια την εμποδίζει να κυκλοφορεί ξέγνοιαστη. Όλα γύρω της σκοτεινιάζουν. Τρέμει στην ιδέα πως ο Αλέξης θα της κάνει κακό.

Βέβαια, ο Αλέξης έχει έρθει οργανωμένος. Γνωρίζει πως εάν δείξει το αληθινό του πρόσωπο, θα κλειστεί ξανά σε ψυχιατρείο. Με τη νέα του σύντροφο, την Μάρθα, αποδεικνύει σε όλους πως είναι καλά και πως ξεπέρασε την Μυρτάλη Βρεττάκου…

Η Μαργαρίτα ενημερώνει την Μυρτάλη πως ο Αλέξης επιστρέφει στη Μάνη, με αποτέλεσμα εκείνη να λυγίζει, στην γη της ελιάς. Παρόλο που είναι αποφασισμένη να κρατήσει τις αποστάσεις, ο Αλέξης δε θα την αφήσει σε ησυχία.

Μία τυχαία συνάντηση στο δρόμο θα είναι αρκετή. Η Μυρτάλη θα τον δει από μακριά και θα αρχίσει να τρέχει. Εκείνος, θα την κυνηγήσει, θέλοντας να την πείσει πως είναι καλά, πως δεν έχει λόγο να τον φοβάται άλλο.

Ένα κυνηγητό θα ξεκινήσει, δίχως τέλος. Ακόμα κι όταν ο Αλέξης θα αποδείξει στην Μυρτάλη πως είναι καλά, πως έχει λύσει τα θέματά του, πως δε την θέλει πια, η Μυρτάλη δε θα ησυχάσει. Φυσικά, η καλή του εικόνα και στάση δε θα κρατήσουν για πολύ. Ο Αλέξης θα προσελκύσει ερωτικά την πρωταγωνίστρια, πιστεύοντας μέσα του πως κι εκείνη τον θέλει…

ειδησεις

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία Παναγιώτα Λάζαρη, η γυναίκα που έγινε μάνα για εκατοντάδες παιδιά

Just The 2 Of Us spoiler: Hot εμφάνιση από την Κατερίνα Λιόλιου και της Λάουρα Νάργες