Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Η Μυρτάλη τα χάνει όλα – Ο Αλέξης της γυρνάει την πλάτη

To λάθος που έκανε η Μυρτάλη, να υποτιμά συνεχώς τον Αλέξη και να παίζει με τα αισθήματά του, έρχεται η στιγμή να το πληρώσει. Η Μυρτάλη αφού τα χάνει όλα, χάνει ακόμα και τη στήριξη του Αλέξη, ο οποίος πλέον έχει το πάνω χέρι…

H Μυρτάλη εξακολουθεί να περνά δύσκολες ώρες, καθώς ο κλοιός από τα χρέη της στον Δημοσθένη σφίγγει. Την ίδια ώρα ο Αλέξης έχει αλλάξει τακτική και δείχνει το σκληρό του πρόσωπο τόσο στη Μυρτάλη όσο και στον Γεράσιμο, μιας και η αρνητική στάση του Αλέξη υπερβαίνει κάθε όριο. Παράλληλα, ο Δημοσθένης βάζει σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου του, που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην περιουσία της Μυρτάλης.

Η Μυρτάλη πιεσμένη προσπαθεί να πάρει δάνειο για να ξεπληρώσει το χρέος της, η τράπεζα όμως απορρίπτει το αίτημά της και τα πράγματα δυσκολεύουν. Την ίδια ώρα ο Αλέξης σε μια προσπάθειά του να ξεπεράσει τη Μυρτάλη, βγαίνει για ποτό. Εκεί γνωρίζει μια κοπέλα και μάλιστα περνούν τη νύχτα μαζί. Η Μυρτάλη αναγκάζεται να ομολογήσει στον Ισίδωρο: «Δανείστηκα αυτό το ποσό από τον Δημοσθένη Καπερνάρο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου», παραδέχεται κι εκείνος γίνεται έξαλλος: «Μέχρι εκεί έφτασες για να πλήξεις την ίδια σου την οικογένεια; Έχεις τελειώσει για εμάς, να το ξέρεις», της ξεκαθαρίζει.

Ο Ισίδωρος κάνει μια έξυπνη κίνηση: Αποφασίζει αντί να παραχωρήσει μετοχές στον Δημοσθένη, να τον πληρώσει και να πάρει τις ανάλογες μετοχές από τη Μυρτάλη. Μόλις η Μυρτάλη μαθαίνει ότι τα έχασε όλα είναι απαρηγόρητη και ζητά συμπαράσταση από τον Αλέξη. Του τηλεφωνεί παρακαλώντας τον: «Πού είσαι; θέλω να σε δω, δεν έχω κανέναν, μόνο εσένα», αλλά και αυτός της γυρνάει την πλάτη: «Δεν μ’ ενδιαφέρει, άντε παράτα μας», της λέει μεταξύ άλλων.

Έπος: Τραγουδίστρια εξαφανίστηκε από την πίστα από ασταμάτητο λουλουδοπόλεμο – βίντεο

Σασμός 2ος Κύκλος spoiler: Η Αργυρώ μαθαίνει την αλήθεια για τον άνθρωπο που της έσωσε την ζωή