Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μυρτάλη δεν έχει ιδέα τι την περιμένει απο τον Αλέξη!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μυρτάλη έχει πάρει μέσα της την απόφαση να μη του ξανά μιλήσει. Θεωρεί το Αλέξη υπεύθυνο για όλα τα άσχημα που έχουν συμβεί στη ζωή της ως τώρα. Άλλωστε, εκείνος ήταν η αιτία που χώρισε με τον Χρήστο και τσακώθηκε με την Μαρίνα, ο Αλέξης όμως έχει αρχίσει να τρελαίνεται ξανά. Δεν παίρνει τα χάπια του, με αποτέλεσμα να βλέπει την Μυρτάλη σαν εχθρό του στα οράματα που τον ενοχλούν.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μυρτάλη δεν έχει ιδέα τι την περιμένει απο τον Αλέξη!

Ο Αλέξης αρχίζει να είναι ξανά ψυχολογικά ανεξέλεγκτος και πάρα πολύ απρόβλεπτος!

Οι δυο τους κρατούν αποστάσεις, γεγονός που τσακίζει τον Αλέξη. Ο ίδιος δεν αντέχει μακριά της και κάνει τα πάντα για να την προσεγγίσει ξανά, δίχως αποτέλεσμα. Η αγωγή του δεν πιάνει και όλα γύρω του καταρρέουν. Μόνο μία λύση κυριαρχεί στο μυαλό του: Να σκοτώσει την Μυρτάλη, για να ηρεμήσει μια και καλή, ο Αλέξης φέρνει στην επιφάνεια τον παλιό του εαυτό:

Ξεκινά να παρακολουθεί την Μυρτάλη, χωρίς εκείνη να τον αντιλαμβάνεται, γίνεται σκιά του εαυτού της και σχεδιάζει καθημερινά τη δολοφονία της. Στόχος του είναι να την σκοτώσει, για να ηρεμήσει μια και καλή από αυτήν και το κακό που του προκαλεί! Η Μυρτάλη δεν έχει ιδέα τι την περιμένει. Θα καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του ή όλα θα καταστραφούν; Ο Αλέξης τρελαίνεται και κανείς δε μπορεί να τον βοηθήσει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ SPOILER: Μετα την απόρριψη φεύγει στο Λονδίνο ο Πέτρος!

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Ο Σταύρος καρφώνει το μυστικό στον Παύλο