Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μάρθα υποφέρει και φταίει ο Αλέξης

Η Γη Της Ελιάς

Η νεαρή αυτή ηρωίδα έρχεται για να υποφέρει στη Μάνη. Η Μάρθα και ο Αλέξης θα περάσουν από σαράντα κύματα, στην γη της ελιάς. Το κορίτσι αυτό, τρελά ερωτευμένη μαζί του, παρασύρεται από τα δίχτυα του και μπλέκει στον σκοτεινό του κόσμο.

 

Ο Αλέξης, έχοντας καταφέρει να ξεγελάσει γιατρούς και αρκετό ακόμη κόσμο, επιστρέφει στην Αρεόπολη, ξεκαθαρίζοντας πως είναι καλά. Βέβαια, λίγοι τον πιστεύουν. Η Μυρτάλη είναι πεπεισμένη πως δε την έχει ξεπεράσει ακόμη και βγαίνει σωστή.

Η Μάρθα βρίσκει δουλειά στο ελαιοτριβείο και μένει μαζί με την Μαργαρίτα και τον Αλέξη. Εκείνος δείχνει το ίδιο ερωτευμένος μαζί της, κάνοντας το επόμενο βήμα. Όλα αυτά, για να ρίξει στάχτη στα μάτια…

Ο Αλέξης μαθαίνει κάτι για το παρελθόν της και πέφτει από τα σύννεφα. Τρέχει να το πει στην μητέρα του, η οποία τον καθοδηγεί να μη μιλήσει σε κανέναν. Φαίνεται πως η Μάρθα κρύβει κάτι που θα φέρει την ανατροπή, στην γη της ελιάς.

Η ηρωίδα αυτή ζει μαζί με τον Αλέξη, χωρίς να συνειδητοποιεί πως ο εφιάλτης της ξεκινά σύντομα. Πράγματι, ο Αλέξης αρχίζει να γίνεται βίαιος, να της μιλάει απότομα, να της φέρεται απαίσια.

Σύντομα, η Μάρθα συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπος αυτός δεν άλλαξε ποτέ. Παραμένει εμμονικός με την Μυρτάλη κι αναμένεται να της κάνει ξανά κακό.

Βέβαια, δε μπορεί να μιλήσει, γιατί κινδυνεύει. Πλέον, δύο κορίτσια κινδυνεύουν από τον ίδιο άντρα. Τον Αλέξη…

news

Έκτακτο: O Γιώργος Τράγκας εισήχθη στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»

news

Πάπας Φραγκίσκος στον Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου των Καθολικών: «Να συνεχίσετε το έργο στο ιστορικό σας εργαστήριο της πίστεως»