Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Μαρίνα βγαίνει από την φυλακή!

Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι της, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η ίδια δε μπορεί να συνέλθει από το τεράστιο αυτό σοκ. Κατηγορεί τον εαυτό της διαρκώς, με το εφιαλτικό εκείνο βράδυ να την στοιχειώνει.

Ο Κουράκος καταφέρνει να ρίξει φως στην υπόθεση. Μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμη στον πραγματικό ένοχο δηλαδή στον Ανέστη, όμως καταφέρνει να βγάλει τη Μαρίνα από τη φυλακή. Η ηρωίδα, συντετριμμένη, βγαίνει από το κελί, περιμένοντας την ημέρα της δίκης, όπου θα σταθεί στο πλευρό της ο Λυκούργος ως δικηγόρος της.

Η ψυχική της υγεία καταρρέει. Η ίδια αισθάνεται πολύ αδύναμη να χειριστεί όλο αυτό που της συνέβη. Στο πλευρό της θα τρέξει γρήγορα ο Μάνος Βρεττάκος, ο οποίος, όσο καιρό η Μαρίνα ήταν στη φυλακή, υπέφερε.

Θα την αγκαλιάσει σφιχτά, θα της δώσει την υπόσχεση πως όλα θα αλλάξουν. Η Μαρίνα θα πέσει ξανά στην αγκαλιά του, θα αφεθεί στον μεγάλο της έρωτα.

Μπορεί να είναι διαλυμένη συναισθηματικά, όμως ο Μάνος θα είναι εκεί για να την βοηθήσει να βρει ξανά τον παλιό της εαυτό. Στο μεταξύ, ο Λυκούργος αναζητά τρόπους για να αθωώσει την Μαρίνα στο δικαστήριο. Όλοι είναι στο πλευρό της, ακόμη και η Μυρτάλη, παρά τη δύσκολη φάση που περνάει με τον θάνατο του Νικήτα.

Η νεαρή ηρωίδα αναζητά παρηγοριά, τη στιγμή που ο Ανέστης συνεχίζει να κυκλοφορεί ανενόχλητος στη Μάνη. Θα καταφέρει να τον εντοπίσει ο Κουράκος; Ποιες θα είναι οι συνέπειες;

Στέλιος Ρόκκος – Μιχάλης Stavento: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκαναν πριν ασχοληθούν με το τραγούδι

«The Bachelor»: Η Αθηνά NY σε δημόσια έξοδο χωρίς εσώρουχα (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)