Η Γη Της Ελιάς spoiler: Στο αστυνομικό τμήμα θα βρεθεί έντρομη η Μαργαρίτα

Η Γη Της Ελιάς

Ο αστυνόμος Κουράκος την καλεί για κατάθεση, ύστερα από ένα περιστατικό που έχει αναστατώσει αρκετά τη Μάνη, στα τελευταία επεισόδια.

 

Ένας άστεγος χάθηκε από το άσυλο και λίγες μέρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός. Η Μαργαρίτα είχε κινήσει γη και ουρανό να τον βρει, κάνοντας ακόμη και καταγγελία στην αστυνομία.

Μετά από λίγο καιρό, το σώμα του εντοπίστηκε νεκρό από την Μαργαρίτα και τον Θεοδόση, με την εικόνα αυτή να φέρνει δάκρυα και τρόμο στην πρωταγωνίστρια της σειράς.

Ο Θεοδόσης και ο Αλέξης προσπαθούν να την παρηγορήσουν, όμως είναι μάταιο. Η Μαργαρίτα οδύρεται για το κακό που βρήκε αυτόν τον καλό άνθρωπο.

Ο συναγερμός έχει χτυπήσει ξανά στο αστυνομικό τμήμα. Ένας ακόμη νεκρός εντοπίζεται, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ο αστυνόμος Κουράκος ξεκινάει τις έρευνες στην γη της ελιάς, με την Μαργαρίτα να καλείται ξανά στο τμήμα, για συμπληρωματική κατάθεση.

Η ίδια αναφέρει όλα όσα γνωρίζει για το παρελθόν αυτού του ανθρώπου. Μιλάει ανοιχτά, δείχνοντας πως δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. Δίπλα της βρίσκεται ο Θεοδόσης. Ξανά. Ο Κουράκος την ευχαριστεί και της υπόσχεται να διευθετήσει το θέμα, όσο πιο άμεσα γίνεται και μπορεί.

Η Μαργαρίτα φεύγει ανακουφισμένη από το τμήμα, με την ελπίδα πως θα βρεθεί ο ένοχος. Μήπως, όμως, ο ένοχος βρίσκεται, τελικά, πολύ κοντά της και δε τον έχει αντιληφθεί;

Spoilers

Το μήνυμα της μητέρας του νεκρού αρραβωνιαστικού της Μπίκα

Η Φάρμα spoiler: Με αγιασμό τους ράντισε ο Σάκης Τανιμανίδης