Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Μαργαρίτα αντιμέτωπη με την δολοφονία ενός αγαπημένου της προσώπου

Η Μαργαρίτα είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα πρωταγωνιστήσει στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς. Η Μαργαρίτα Τυπάλδου θα είναι η πιο τραγική φιγούρα της ιστορίας μας καθώς έρχεται αντιμέτωπη με τον φόνο ενός αγαπημένου προσώπου, του Γεράσιμου.

Η Μαργαρίτα βυθίζεται σε μεγάλη θλίψη για τον άδικο χαμό του Γεράσιμου. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε καταφέρει να φέρει λίγη χαρά στη ζωή της τον τελευταίο καιρό.

Ο Γεράσιμος δεν είναι πια εκεί για τη Μαργαρίτα και αναρωτιέται ποιος και γιατί κάποιος θα διέπρατε ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα. Μέσα στον πόνο της έρχεται στο μυαλό η εικόνα του γιου της, Αλέξη.

Λίγη ώρα πριν το συμβάν την είχε προειδοποιήσει αυστηρά να κόψει κάθε σχέση και επαφή με τον Γεράσιμο. Ο Αλέξης ήταν αντίθετος με αυτή τη σχέση της μητέρας του και της το είχε δείξει.

Καθώς παλεύει με τη θλίψη και τα αισθήματα καχυποψίας της, η Μαργαρίτα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει τη δύσκολη σχέση με τον γιο της. Ο Αλέξης ήταν πάντα ξεροκέφαλος και πεισματάρης.

Η Μαργαρίτα νιώθει βαθιά μέσα της ότι ο Αλέξης κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Γεράσιμου καθώς και από άλλα φονικά που έχουν γίνει κατά το παρελθόν στη Μάνη.

Θα μπορέσει να βρει τη δύναμη να αποκαλύψει την αλήθεια στον Αστυνόμο Κουράκο και να φέρει τον Αλέξη αντιμέτωπο με την δικαιοσύνη ή θα καταναλωθεί από τον πόνο και τη θλίψη της; Μόνο ο χρόνος θα δείξει σε αυτήν την ιστορία απώλειας και λύτρωσης.

Survivor all star spoiler: Έβαλαν τα μαγιό και μπήκανε για μπάνιο – Τα πρώτα «δυνατά» πλάνα του σκηνοθέτη

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Άγγελος κυρίαρχος του παιχνιδιού παίζει με τις ζωές όλων