Η Γη της Ελιάς spoiler: Η κόντρα Βασιλικής με τους γονείς ξανά φουντώνει!

Η Βασιλική βρίσκεται στο πατρικό της σπίτι, όπου γευματίζει μετά από πολύ καιρό μαζί με τους γονείς της. Η ίδια βλέποντας το κλίμα ανάμεσά τους να είναι ζεστό ξεκινάει να τους μιλάει για τον Φίλιππο αλλά εκείνοι αντιδρούν.

 

Τι κι αν τα βρήκαν μόλις και ξανά ανταμωθήκαν όλοι μαζί, αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς νέες εντάσεις και κόντρες θα ξανά βγουν στο προσκήνιο με αφορμή την δίκη του Φίλιππου, η οποία πλησιάζει οσονούπω δημιουργώντας και πάλι τεράστιο χάσμα στις δυο οικογένειες.

Έτσι, η Βασιλική και η οικογένεια της θα δυσκολευτούν για ακόμα μια φορά να είναι όπως παλιά με την κόντρα να φουντώνει πολύ πιο νωρίς.

Η Βασιλική τους λέει να σταματήσουν αυτή την έχθρα με τον Στέφανο και τον Στάθη να αντιδρούν και να λένε πως πήγε να τους στείλει στον άλλον κόσμο και δεν γίνεται να τον συγχωρέσουν.

Η Αρετή και αυτή με την σειρά της δεν πρόκειται να κάνει πίσω καθώς θα είναι η πρώτη που θα πυροδοτήσει ξανά την κόντρα και δεν προτίθεται με τίποτα να συγχωρέσει τον Φίλιππο.

Έτσι, η κόντρα της Βασιλικής με τους γονείς της θα ξανά φουντώσει και αυτή την φορά κανείς δεν πρόκειται να είναι τόσο ελαστικός καθώς το δικαστήριο θα θυμίσει σε όλους, όλα όσα γίναν.

Ντέμης Νικολαΐδης-Κατερίνα Παναγοπούλου: Είναι μαζί; … Ο Ντέμης θα εμμένει στο ότι δεν υπάρχει κάτι ανάμεσά τους ενώ η Κατερίνα θα σιωπά

Ήλιος spoiler: Το σκοτεινό του σχέδιο του Μάνου ξεκίνησε!