Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος Spoiler: Η Ισμήνη στο στόχαστρο της μαφίας

Τι θα συμβεί στην Ισμήνη θα κινδυνεύσει να χάσει μέχρι και την ζωή της στην σειρά και για ποιο λόγο θα μπει στο στόχαστρο της μαφίας, την οποία ηγείται ο Δημοσθένης; Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί.

 

Ο Κωνσταντίνος θέλει να ζήσει μια ήρεμη ζωή στο πλευρό της γυναίκας που αγαπά, που δεν είναι άλλη από την Ισμήνη, με αποτέλεσμα να θέλει να απομακρυνθεί το συντομότερο δυνατόν από τις παράνομες δουλείες.

Ο Δημοσθένης, ακούγοντάς τον γίνεται έξαλλος και δεν διστάζει να τον απειλήσει ότι θα κάνει γνωστό το παρελθόν του σε όλους. Όπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο, οι απειλές όμως δεν θα σταματήσουν εκεί και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα όταν ο Δημοσθένης θα βάλει στο παιχνίδι και την Ισμήνη.

Η Ισμήνη θα βρεθεί σε μια πολύ άσχημη κατάσταση, αφού θα μάθει αρκετά για τις παράνομες δραστηριότητες του αγαπημένου της. Ο Αρχιμαφιόζος έχει δείξει ότι δεν έχει ηθικές αναστολές, και το πάει στα άκρα για να επιτύχει τους στόχους.

Μόλις διαπιστώσει ότι ο Κωνσταντίνος είναι καμένο χαρτί για την οργάνωση του, θα του στείλει το μήνυμα με την Ισμήνη, η οποία θα κινδυνεύσει πολύ με την ζωή της να κρέμεται στην κυριολεξία από μία κλωστή. Θα δείξει έλεος ο Δημοσθένης στο πρόσωπο της Ισμήνης ή θα την βγάλει από την μέση με συνοπτικές διαδικασίες;

Όνειρα: Τι σημαίνει όταν ονειρεύεσαι να κάνεις σεξ με έναν άγνωστο

Καρολίνα Καλύβα: Η καuτή φωτογραφία που ανέβασε χωρίς εσώρουxο προκαλεί εγκεφαλικά – φωτο