Η Γη της Ελιάς spoiler: Η φυλακή πλανάται πάνω από την Χάιδω!

Ατυχήματα, δικαστήρια και μάχες,  Με την Χάιδω να καλείται να ξαναπεράσει από το δικαστήριo. Είχε που είχε τα προβλήματα της, έχει πλέον και αυτό. Έχει γίνει ράκος η γυναίκα βρε παιδιά. Το ατύχημα θυμίζουμε πως έχει κρατήσει σε κώμα την μικρή Στέλλα, ενώ ο Φίλιππος έχει μόλις ξυπνήσει. ένα δυστύχημα που προκαλεί τριγμούς στο ζευγάρι.

Σαν να μην έφτανε λοιπόν αυτό, η Χάιδω θεωρείται ως ηθική αυτουργός για αυτό που συνέβη στον Στέφανο Καπερνάρο. και μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα.

Τότε, ο Φίλιππος είχε καταθέσει πως η μητέρα του τον οδήγησε στην απόφαση να σκοτώσει τον Στέφανο. Στα πλαίσια της Βεντέτας που υπήρχε μεταξύ των δύο οικογενειών. Η νέα δίκη ήταν αναμενόμενη λοιπόν. Πλέον δυσκολεύουν τα πράγματα για την Χάιδω.

Με τον Λυκούργο βέβαια να στέκεται στο πλευρό της. Πόσα να αντέξει όμως; Μια η δίκη, μια η μικρή Στέλλα που παραμένει μεταξύ ζωής και θανάτου στο νοσοκομείο.

Μπερδέματα για την Χάιδω. Θα την γλυτώσει και αυτή την φορά; Τελικά ένα ερώτημα θα μας φάει σε αγωνία. Τι φοβάται τόσο πολύ η Φανη; Τόσες ύποπτες κινήσεις, τόση μυστικοπάθεια. Τι συμβαίνει;

Η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη ήρθε στην Γη της Ελιάς και αμέσως τάραξε τα νερά ως Φανή. Για τους καινούριους, η Φανή είναι η γυναίκα που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης. Και στα επόμενα επεισόδια θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ισίδωρο. Ο οποίος θέλει να την γνωρίσει από κοντά. Μιας και οι έρευνες του τον οδήγησαν σε εκείνη. Όταν έμαθε για την υιοθεσία.

Ο Ισίδωρος θέλει σαν τρελός το παιδί να επιστρέψει στην κανονική του οικογένεια. Θέλει να ζήσει σαν χαζοπαππούς.

Η Φανή όμως δεν ήθελε να τον δει, δεν ήθελε να διαταραχθεί η ηρεμία της. Εκείνος ήταν καλοσυνάτος και εκείνη του απάντησε με απότομο τρόπο. Ζητώντας του να μην την ξαναενοχλήσει. Δεν θέλει το παιδί της να μάθει πως είναι υιοθετημένο. Δεν θέλει να βγει τίποτα στο φως. γιατί όμως τόση μυστικοπάθεια.

Στην συνέχεια θα δούμε Φανή, Μαρία και Αντιγόνη να καταστρώνουν τα σχέδια τους. Το μυστικό τους έχει έρθει στο φως. Κάτι ύποπτο κρύβουν οι 3 τους και σίγουρα έχει να κάνει με την υιοθεσία. Κάποια παρανομία θα παίζει εδώ…

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτή γυμνάζεται και εμείς ιδρώνουμε – instagram

Αννέτ Αρτάνι: «Η Άννα Βίσση δεν με ήθελε στον τελικό της Eurovision»