Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία σε άσχημη θέση – Ο Κουράκος ψάχνει το πτώμα του Ανέστη

Μετά τη δολοφονία του Δημήτρη, ο Γιώργης είναι σίγουρος πως και ο Ανέστης έχει βάλει το χέρι του. Αφού καταφέρει να κινητοποιήσει την ομάδα του, για να συλλέξει στοιχεία, ο Κουράκος θα φτάσει στο καθοριστικό συμπέρασμα που θα αλλάξει τα πάντα: Ο Ανέστης ήταν αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε τον Βιδάλη!

 

Αμέσως δίνεται ένταλμα σύλληψης. Η αστυνομία αναζητά τον Ανέστη, με στόχο να φυλακιστεί ισόβια, χωρίς να του χαριστεί δεύτερη ευκαιρία, στην γη της ελιάς. Βέβαια, κανείς δε μπορεί να τον βρει, διότι είναι νεκρός.

Ένα άσχημο παιχνίδι επιφυλάσσει η μοίρα για τον Ανέστη. Ο Κουράκος καταφέρνει να συλλέξει τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν κι είναι έτοιμος να τον συλλάβει. Ένα ατελείωτο κυνηγητό ξεκινά ανάμεσα στον Ανέστη και την αστυνομία, δίχως ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Μετά από έναν έντονο καυγά με την Ευτυχία, εκείνη θα αρπάξει το μαχαίρι και θα του το καρφώσει στο στομάχι. Θα τον αφήσει στο έδαφος, νεκρό, μη μπορώντας να αντιδράσει. Με την βοήθεια της Άννας, θα κρύψει το πτώμα και θα προσπαθήσει να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της.

Μόνο που ο Κουράκος δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Ανέστη να “κρύβεται” και να αλωνίζει ελεύθερος. Τον ψάχνει μανιωδώς, έχοντας βάλει προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό του… Η Ευτυχία βρίσκεται σε φρικτή θέση.

Σασμός Spoiler: Ο Κώστας δολοφονεί τον Άγγελο, τρέχει να σωθεί και ανεβαίνει στο βουνό να κρυφτει εκεί, για να μη τον εντοπίσει κανείς

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυλαία στις 7 Ιουλίου, με έναn γάμο, μια καυτή αποκάλυψη και ΕΝΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ που θα μείνει αξέχαστο! – video