Menu

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η δολοφονία και η απαγωγή! Ο Λυκούργος στα χειρότερα του

Η Ισμήνη δέχεται μία δολοφονική επίθεση και καταρρέει στα χέρια του Λυκούργου, λιποθυμά στα χέρια του πατέρας της, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Από την άλλη, σε μεγάλο κίνδυνο θα βρεθεί η ζωή της Βασιλικής. Η ηρωίδα όπως είναι ήδη γνωστό θα πέσει θύμα απαγωγής και αυτός που θα ευθύνεται για όλο αυτό θα είναι, άθελα του, ο Λυκούργος Μπράτης. Η ζωή της Βασιλικής, θα βρίσκεται στα χέρια του Λυκούργου. Θα καταφέρει όμως να γλιτώσει από τα νύχια του Δημοσθένη ή όχι; Οι νέες εξελίξεις φέρνουν φρικτά μυστικά στην επιφάνεια και όλοι θα κινδυνέψουν.

 

«Ζούμε σε έναν πολύ βρόμικο κόσμο», τονίζει ο Λυκούργους, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με πολλά εγκλήματα. Πορνεία, έγκλημα, όπλα και δολοφονίες. Εκείνο που δεν γνωρίζει ακόμη, όμως, είναι ότι θα κινδυνέψει και η ζωή της κόρης του, εξαιτίας του Κωνσταντίνου. Η Ισμήνη έχει μπει στο στόχαστρο της μαφίας εξαιτίας του συντρόφου της. Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να ξεφύγει από τις βρωμοδουλειές του Δημοσθένη, αλλά φυσικά ο αδίστακτος άντρας δεν αφήνει κανέναν να τον παρατήσει έτσι. Ο Κωνσταντίνος κι η Ισμήνη κινδυνεύουν. Η επίθεση στην κοπέλα είναι μόνο η αρχή.

Ένα μηχανάκι με δύο άντρες θα περάσει μπροστά από τον Λυκούργο και την Ισμήνη, στα επόμενα επεισόδια στη «γη της ελιάς». Ο ένας κρατάει όπλο και πυροβολεί την Ισμήνη, η οποία τραυματίζεται. Ο Λυκούργος την κρατάει στα χέρια του και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, όπως θα δούμε, θα ανακαλύψει ποιος είναι στα αλήθεια ο γαμπρός του, Κωνσταντίνος αλλά και τι είναι αυτό ουσιαστικά που τον συνδέει με τον Δημοσθένη. Ο ήρωας μαθαίνει τα πάντα γύρω από τις δουλειές του και σοκάρεται. Οι αρχικές του υποψίες δικαιώνονται και αμέσως ενημερώνει την Ισμήνη για τον κίνδυνο που διατρέχει. Φαίνεται όμως ότι ο Κωνσταντίνος μαθαίνει και αυτός πως ο μέλλων πεθερός του γνωρίζει για τις παρανομίες του και ενημερώνει τον Δημοσθένη.

Ο αδίστακτος Μανιάτης αρχικά απειλεί τον Λυκούργο με μπράβους. Αργότερα όμως προχωρά ακόμα παραπέρα. Γνωρίζοντας τη σχέση του Λυκούργου με τη Χάιδω, δίνει εντολή για την απαγωγή της Βασιλικής. Οι Στεφανέοι αλλά και η οικογένεια της Βασιλικής αναμένεται να περάσουν για ακόμα μια φορά εφιαλτικές στιγμές. Μετά από αυτά τα γεγονότα, ο Λυκούργος αναλαμβάνει δράση κι είναι έτοιμος να πάρει το αίμα του πίσω. Θα δούμε έναν άλλο Λυκούργο στον νέο κύκλο της σειράς.

Exit mobile version