Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Η Αθηνά σε κίνδυνο – Ποιος την απειλεί;

Η Αθηνά ελεύθερη πια έχει επιστρέψει στο σπίτι της θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή και να ξεχάσει όσα έγιναν το διάστημα που βρισκόταν στη φυλακή. Σε αυτή την προσπάθεια της έχει κοντά της τη Μαργαρίτα και τη Χάιδω που όμως χωρίς να το θέλουν θα την βάλουν σε μια ακόμα περιπέτεια.

Καθηλωτικές προβλέπονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» με την Αθηνά, τη Μαργαρίτα και τη Χάιδω να κινδυνεύουν θανάσιμα καθώς απειλούνται με όπλο.

Η Χάιδω και η Μαργαρίτα έχουν δει την Ολυμπία να κακοποιείται από τον άντρα της και θέλοντας να την βοηθήσουν προσπαθούν να την πείσουν να κάνει καταγγελία εναντίον του. Και ενώ εκείνος συνεχίζει να της συμπεριφέρεται άσχημα, τελικά η Ολυμπία αποφασίζει να κάνει αίτηση διαζυγίου και ζητά τη βοήθεια της Χάιδως και της Μαργαρίτας.

Έτσι εκείνες προτείνουν στην ΑΘηνά να φιλοξενήσει την κακοποιημένη κοπέλα. Εκείνη δέχεται αλλά ο Παναγιώτης ο άντρας της Ολυμπίας μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Αθηνάς στη «Γη της Ελιάς» και απειλεί την Αθηνά, τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα με όπλο και τις τρομοκρατεί.

Και ενώ εκείνος προσπαθεί να βιάσει και να σκοτώσει τη γυναίκα του, οι τρεις γυναίκες προλαβαίνουν και ειδοποιούν την Αστυνομία και ο Κουράκος με άλλους αστυνομικούς φτάνουν στο σπίτι της Αθηνάς για να συλλάβουν τον επικίνδυνο άντρα, ενώ ήδη ακούγονται πυροβολισμοί.

Ναταλία Γερμανού: Το επικό σχόλιο για τα νούμερα τηλεθέασης της Μπακοδήμου

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Αργυρώ και Αστέρης συμμαχούν κρυφά – Πως θα αντιδράσει η Καλλιόπη ;