Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή παίζει θέατρο για να μην την εγκαταλείψει ο Στέφανος

Με σκοπό να πετύχει τον στόχο της η ίδια θα παίξει θέατρο στην Μάνη. Είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα με σκοπό να αποτρέψει τον γιο της να φύγει από κοντά της. Λίγο πριν το έμφραγμα λοιπόν, η Αρετή θα προσποιείται στις γυναίκες της Αερόπολης πως δεν νιώθει καλά. Θα προσποιηθεί πως είναι στα ψέματα άρρωστη, με αποτέλεσμα να τις πείσει γι΄ αυτό που πρόκειται να συμβεί λίγο αργότερα.

Η Αρετή παίζει θέατρο για να μην την εγκαταλείψει ο Στέφανος

Η Αρετή Καπερνάρου, είναι μια ηρωίδα, η οποία θα μας απασχολήσει κατά πολύ όπως φαίνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Όπως είναι ήδη γνωστό, η σατανική ηρωίδα έχει στα σκαριά ένα σχέδιο το οποίο θα προκαλέσει μεγάλη ταραχή σε πολλούς. Βέβαια, η ίδια δεν θα μείνει μόνο σε αυτό καθώς θα το παρατραβήξει το σχοινί με αποτέλεσμα να γίνεται θέμα συζήτησης στην Αερόπολη.

Λίγο πριν το έμφραγμα, το οποίο θα σκάσει σαν βόμβα στους Καπερνάρους, η Αρετή θα παίζει θέατρο. Όλοι θα ανησυχήσουν και θα τρέξουν στο πλευρό της με σκοπό να την βοηθήσουν. Πως θα αντιδράσει ο Στέφανος σε όλο αυτό; Θα σταθεί δίπλα στην μητέρα λίγο πριν την εγκαταλείψει οριστικά;

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, πως η Αρετή για να καταφέρει να τον κρατήσει κοντά της στην σειρά Η Γη της Ελιάς, θα κάνει συμφωνία ακόμα και με τον διάολο.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ζωή τελειώνει τον Ακύλα

Δούκισσα Νομικού: Σούσουρο με την ανάρτηση της … Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της