Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Αλίκη διώχνει από το γραφείο της την Μυρτάλη

Η συμπεριφορά της Μυρτάλης, πέρα από την μικρή κοινωνία της Αερόπολης, οδηγεί στα άκρα και τις συναντήσεις της με την ψυχολόγο, η οποία παρατηρώντας την αδιαλλαξία της προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να συνεχίσει μαζί της τις συνεδρίες.
Η ψυχολόγος της Μάνης, η Αλίκη, διώχνει από το γραφείο της την Μυρτάλη, για «μάθημα», στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς».
Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Μυρτάλη αφού φυλακίζει στο σπίτι που νοίκιασε τον Αλέξη, επισκέπτεται κανονικά την ψυχολόγο για την καθιερωμένη συνεδρία της…
Η Αλίκη με αφορμή όσα της είχε εξομολογηθεί η Μυρτάλη στην προηγούμενη συνάντηση τους, τη ρωτά αν συνεχίζει να έχει στο μυαλό της κακές σκέψεις για τον Αλέξη.

Η Μυρτάλη προσπαθεί να ξεφύγει από την ερώτηση αυτή τονίζοντας στην Αλίκη πως δεν θέλει να συζητά άλλο για το συγκεκριμένο άτομο. Ωστόσο η Αλίκη επιμένει και σε αυστηρό τόνο της απαντά:

«Μυρτάλη δεν είσαι 8 χρονών. Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα και σε φέρανε οι γονείς σου εδώ με το ζόρι για να το λύσεις; Μόνη σου ήρθες. Κάναμε μια καλή αρχή. Ξαφνικά όμως αισθάνομαι ότι εσύ οδηγείς τις συνεδρίες. Κι αυτό δεν το δέχομαι. Δεν αφήνεσαι. Δεν το ψάχνεις βαθιά. Εκτός αν μου κρύβεις κάτι. Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν έχει νόημα να έρχεσαι, να χάνουμε το χρόνο μας και να με πληρώνεις για το τίποτα. Τελειώσαμε για σήμερα».
 Η Γη Της Ελιάς 

Ζωή Δημητράκου: Γέννησε γνωστή γυμνάστρια και πρώην διαγωνιζόμενη του J2US – φωτογραφία

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Ανακωχή στις δύο οικογένειες – Η Καλλιόπη υποχωρεί