H Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαργαρίτα, γεμάτη οργή για την Μυρτάλη την προειδοποιεί ανοιχτά

Η Μυρτάλη δε θέλει να μαθευτεί στην Αρεόπολη πως βγαίνει με τον γιο της Μαργαρίτας. Δε θέλει να γίνει γνωστό πως βγαίνει με τον απαγωγέα της, με τον άνθρωπο που είναι ψυχολογικά ανισόρροπος. Η Μαργαρίτα βλέπει τον γιο της σκεπτικό στην γη της ελιάς και καταλαβαίνει αμέσως πως, πίσω από όλα, κρύβεται η Μυρτάλη Βρεττάκου! Πράγματι, όσο κι αν ο Αλέξης πιέζει την αγαπημένη του να ανακοινώσουν πως είναι ζευγάρι, βρίσκει τοίχο.

Έτσι, πληγώνει διαρκώς την καρδιά του Αλέξη, εκνευρίζοντας ταυτόχρονα την Μαργαρίτα! Η Μυρτάλη έχει αποκτήσει ένα πολύ κακό όνομα στη Μάνη και η Μαργαρίτα φροντίζει να την απομακρύνει από το παιδί της, με τον τρόπο της! Μία ημέρα, οι δυο τους συναντιούνται τυχαία. Τότε, η Μαργαρίτα πλησιάζει την Μυρτάλη, γεμάτη οργή και την προειδοποιεί ανοιχτά: «Μην πληγώσεις τον γιο μου Μυρτάλη, γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου. Κατάλαβες;».

Με αυτά τα λόγια νομίζει πως βάζει την Μυρτάλη στη θέση της, άλλα κάνει λάθος. Εκείνη, θυμωμένη, συνεχίζει να θεωρεί πως είναι απτόητη. Μόνο που.. όσο ο καιρός περνάει, ο κακός εαυτός του Αλέξη έρχεται ξανά στο φως..

Φαίη Σκορδά: Αυτή είναι η φωτογραφία με το λεοπάρ μπικίνι που «τρέλαινε» τον Γιώργο Λιάγκα

Ιωάννα Μαλέσκου: Κολάζει κόσμο με το μαγιό και το καλλίγραμμο σώμα της – φωτογραφία