Η Γη της Ελιάς spoiler: Φρένο στη σχέση Στέφανου – Ελένης βάζει ο Στάθης

Η Γη της Ελιάς spoiler: Φρένο στη σχέση Στέφανου – Ελένης βάζει ο Στάθης

Ο Στέφανος και η Ελένη συνεχίζουν να βλέπονται στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα ο Στάθης να προβληματίζεται για τον γιο του. Η Αρετή προσπαθεί να καλοπιάσει την Ελένη, πιέζοντάς τη να διεκδικήσει ακόμη πιο πολύ τον Στέφανο.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Φρένο στη σχέση Στέφανου – Ελένης βάζει ο Στάθης

Η Αρετή θέλει να κάνει το παιδί της να ξεχάσει την Μυρτάλη, με κάθε τρόπο. Βλέποντας τον Στέφανο συντετριμμένο, θεωρεί πως η Ελένη είναι η καλύτερη λύση για εκείνον. Αυτό κάνει τη νέα ηρωίδα της σειράς να αισθάνεται αρκετά πιεσμένη, αλλά κι αισιόδοξη.

Στο μεταξύ, η Μυρτάλη παλεύει να βρει τα πατήματά της και να διεκδικήσει όλα όσα της αξίζουν. Ο Λυκούργος βρίσκεται δίπλα της και την βοηθάει όσο μπορεί. Μία συνάντηση θα είναι αρκετή για να ανατρέψει τα πάντα.

Ο Στάθης γνωρίζει πως ο Στέφανος δεν είναι ερωτευμένος με την Ελένη και δεν πρόκειται να την αγαπήσει, στην γη της ελιάς. Μάλιστα, ο ίδιος ταυτίζεται με το παιδί του και δε θέλει να περάσει τα ίδια με εκείνον μεγαλώνοντας.

Κατανοεί πως ο γιος του κρύβει έναν μεγάλο έρωτα για την Μυρτάλη. Αυτήν θέλει κι αυτήν θα θέλει, όσος καιρός κι αν περάσει. Είναι διαλυμένος ψυχολογικά μετά τον χωρισμό τους. Η Ελένη δεν μπορεί να τον παρηγορήσει πραγματικά.

Έτσι, από τη μία η Αρετή πιέζει την Ελένη να διεκδικήσει τον γιο της, ενώ από την άλλη ο Στάθης πιέζει τον Στέφανο να μη κάνει το λάθος που έκανε εκείνος. Να μη συνάψει σχέση με κάποια που δεν αγαπά, απλώς για να ξεπεράσει την πρώην του…

Spoilers

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης βάζει φρένο στη σχέση Στέφανου – Ελένης

Spoilers

Κάτια Δανδουλάκη: «Όταν με προσβάλλανε διεκδικούσα το δίκιο με τη στάση μου, όχι με φωνές» (vid)