Η Γη της ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Έβαλε λόγια και χωρισε η Μυρτάλη;

Η Μυρτάλη με τη συμπεριφορά της τους έχει απομακρύνει όλους και κανένας πλέον δεν την εκτιμά και δεν την σέβεται. Πρώτα τσακώθηκε με την Ισμήνη, ύστερα με την Αλκμήνη, με την οικογένειά της και το αποκορύφωμα ήταν ο Χρήστος, ο οποίος την έπιασε στα πράσα με τον Αλέξη. Δύσκολος ο χωρισμός για τη Μυρτάλη, αφού ο Χρήστος μάζεψε τα πράγματά του κι εξαφανίστηκε από τη ζωή της Βρεττάκου. Η Μυρτάλη είναι προβληματισμένη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταλάβει τον λόγο που ο Χρήστος την παράτησε.

Η νεαρή Βρεττάκου έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται για τους άλλους και το μοναδικό πράγμα που την νοιάζει είναι ο εαυτός της. Παίζει με τα συναισθήματα των άλλων χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. Έτσι, ενώ ήταν μαζί με τον Χρήστο, συνευρισκόταν ερωτικά και με τον Αλέξη. Κάτι που δεν άργησε να μάθει ο Χρήστος.

Παρόλα αυτά, η Μυρτάλη αρνείται να δει την πραγματικότητα και τον αληθινό λόγο που ο Χρήστος την εγκατέλειψε κι έτσι τα βάζει με την Ισμήνη.

Θεωρεί ότι εκείνη φταίει για τον χωρισμό της και πιστεύει ότι του έβαλε λόγια για να την εγκαταλείψει. Σύντομα οι δύο κοπέλες θα έρθουν σε μεγάλη σύγκρουση και τα αίματα θα ανάψουν. Η Μυρτάλη θα πει βαριές κουβέντες για ακόμη μια φορά που θα την θέσει στο περιθώριο.

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Η Στέλλα στα πλοκάμια της μαφίας

Η Γη της ελιάς spoiler: Βρήκαν τον βιαστή της Βασιλικής!