Η Γη της Ελιάς spoiler: Εύα και Στάθης ΤΕΛΟΣ; Εξέλιξη φωτιά!

Η Γη Της Ελιάς

Ο Στάθης συνεχίζει να ξεκαθαρίζει στην Εύα πως δεν είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Του αρέσει πολύ η συντροφιά της, όμως δεν είναι σε θέση να συγκατοικήσει μαζί της. Δε θέλει να επισημοποιηθεί αυτή η σχέση, όσο το διαζύγιό του είναι φρέσκο. Φαίνεται πως η Μάνη αρχίζει να πνίγει την Εύα. Ο μοναδικός λόγος που η ηρωίδα αποφάσισε να μετακομίσει στον τόπο του αγαπημένου της, ήταν επειδή ήλπιζε μέσα της πως θα χαράξουν ένα κοινό μέλλον.

 

Η Εύα τον πιέζει διαρκώς στην γη της ελιάς, προσπαθώντας παράλληλα να χτίσει τη ζωή της στη Μάνη από το μηδέν. Στην Αρεόπολη καταφθάνει και ο αδελφός της, ο οποίος την συμβουλεύει να κάνει υπομονή. Μόνο που τα όριά της έχουν εξαντληθεί.

Μην αντέχοντας άλλο την ψυχρή στάση του Στάθη, του ζητάει να χωρίσουν, η ηρωίδα της σειράς αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια. Δε μπορεί να στηρίξει το μέλλον της σε έναν άντρα που ακόμη δε γνωρίζει εάν θέλει να είναι μαζί της.

Έτσι, του ανακοινώνει τον χωρισμό τους και μαζεύει τα πράγματά της. Στόχος της είναι να απομακρυνθεί για λίγο καιρό, να δώσει λίγο χρόνο στον Στάθη να σκεφτεί. Εκείνος εξοργίζεται από τη στάση της και ξεσπάει έντονα.

Της ζητάει να λογικευτεί και να αφήσει κάτω την βαλίτσα της. Η Εύα, όμως, τα μαζεύει και φεύγει. Παίρνει τον χρόνο της για να επαναξιολογήσει τις προτεραιότητές της, αλλά και για να ανακαλύψει τί θέλει να κάνει πραγματικά στη ζωή της.

Nina Agdal: Φόρεσε μόνο το καπέλο της και διέλυσε το Instagram. Η γυμνή φωτογραφία

Ψέματα spoiler: Βιαστής για δεύτερη φορά ο Ανδρέας