Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Έτσι θα έρθει η διάλυση της οικογένειας του Δημοσθένη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Όλα τα κρυμμένα μυστικά θα έρθουν στο φως και θα συγκλονίσουν τους ήρωες. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να βγει στο φως και η οικογένεια ου Δημοσθένη θα καταρρέυσει εντελώς. Ο Δημοσθένης, βαριά πιεσμένος, αναγκάζεται να εξομολογηθεί στον γιο του, Κίμωνα, για τις τρομερές πράξεις που έχει κάνει πίσω από το κύκλωμα. Ο νεαρός σοκάρεται με αυτά που ακούει. Ο πατέρας του δεν είναι αυτός που νόμιζε ότι ήταν τελικά. Είναι ένας αδίστακτος εγκληματίας που θέτει τις ζωές όλων σε κίνδυνο. Τέλος, η δεύτερη αποκάλυψη αφορά την κόρη του, Ειρήνη! Το τεστ DNA αποκάλυψε την αλήθεια για την Ειρήνη, όπως είδαμε και ο Δημοσθένης δεν θα αργίσει να μάθει τα νέα. Η αποκάλυψη ότι η Ειρήνη δεν είναι το παιδί του θα τον συντρίψει, αλλά και θα τον βγάλει από τον εαυτό του. Ο άντρας θα ξεσπάσει όλη του την οργή στην Ασπασία, την οποία θα δούμε να τσακίζεται άγρια.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Έτσι θα έρθει η διάλυση της οικογένειας του Δημοσθένη

Η αλήθεια για τον Δημοσθένη και τις πράξεις του πίσω από το κύκλωμα θα προκαλέσει σοκ σε όλους. Ο γιος του, Κίμωνας, θα παλέψει να συμβιβαστεί με την αποκάλυψη της αληθινής φύσης του πατέρα του και τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης θα παλέψει με τη γνώση ότι η Ειρήνη δεν είναι το βιολογικό του παιδί. Αυτή η αποκάλυψη θα τον χτυπήσει σκληρά και θα τον οδηγήσει να ξεσπάσει κατά της Ασπασίας σε μια έκρηξη οργής.

Καθώς η οικογένεια καταρρέει, οι χαρακτήρες θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν τα σκοτεινά μυστικά που ήταν κρυμμένα για τόσο καιρό. Θα είναι ένα δύσκολο για όλους. Οι οικογένεια θα αντιμετωπίση πολλές προκλήσεις και αναποδιές στην πορεία. Θα μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτά τα εμπόδια και να βρουν έναν τρόπο να προχωρήσουν και να ξαναχτίσουν τη ζωή τους.

serfare.com

Η τέλεια “μπλόφα”: Τους ΤΡΕΛΑΝΕ Παίκτρια του πόκεp έβαλε ψευτικα ΣTHΘH έκατσε στο τραπέζι και…. VIRAL βίντεο

Σοφία Χατζηπαντελή: Νέο βίντεο – Κάνει ντους ολόγuμνη