Η Γη της Ελιάς spoiler: Ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδια λίγο πριν το φινάλε

Η Γη της Ελιάς spoiler

Οι προετοιμασίες για τον “γάμο της χρονιάς” έχουν ξεκινήσει. Η Βασιλική ανυπομονεί να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της κι ο Φίλιππος δεν χάνει λεπτό να κρατήσει στην αγκαλιά του την “γυναίκα” του. Το ζευγάρι ετοιμάζεται για τη μεγάλη του στιγμή. Είναι έτοιμοι πλέον μαζί με το παιδάκι τους να κάνουν το επόμενο βήμα. Η μεγάλη στιγμή για ένα αγαπημένο ζευγάρι της σειράς έφτασε. Η Βασιλική κι ο Φίλιππος ετοιμάζονται να παντρευτούν, κι ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδια έρχεται λίγο πριν το πολυαναμενόμενο φινάλε.

Ο Στάθης και η Χάιδω, έχοντας αφήσει πλέον όλες τις διαφορές τους πίσω, είναι εμφανώς πολύ συγκινημένοι και βοηθούν τα παιδιά τους σε κάθε τους βήμα. Η Αρετή, από την άλλη, βράζει από οργή, καθώς είναι η μόνη που έχει μείνει έξω από όλο αυτό. Η Αρετή έχει θολώσει από την κακία της κι είναι έτοιμη να τινάξει τον γάμο στον αέρα. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να χαλάσει στη Βασιλική και τον Φίλιππο τον γάμο τους. Ο έρωτάς τους είναι μεγάλος κι είναι έτοιμοι να τον σφραγίσουν ενώπιον όλων των αγαπημένων τους προσώπων.

Το μυστήριο ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Ο Φίλιππος περιποιημένος περιμένει στην εκκλησία την όμορφη νύφη. Η αγωνία έχει φτάσει στα ύψη και η καρδιά του χτυπάει δυνατά. Η Βασιλική καταφτάνει πιο εντυπωσιακή και λαμπερή από ποτέ, συνοδευόμενη φυσικά από τον Στάθη, τον πατέρα της, με τον οποίον πλέον έχουν άριστες σχέσεις. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η συγκίνησή τους είναι εμφανής. Η Βασιλική μέσα στο νυφικό μοιάζει με αιθέρια ύπαρξη κι ο Φίλιππος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Όταν ολοκληρώνεται η τελετή του γάμου, ακολουθεί η βάφτιση.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική πλέον επίσημα και ως ζευγάρι ετοιμάζονται να βαφτίζουν το παιδάκι τους. Με δάκρυα στα μάτια όλοι από συγκίνηση επιστρέφουν στα σπίτια τους όταν ολοκληρωθούν τα μυστήρια. Γεμάτοι ενθουσιασμό και χαρά ετοιμάζονται για το πολυαναμενόμενο γλέντι.

Η οικογένεια της Βασιλικής και του Φίλιππου είναι έτοιμοι να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να γλεντήσουν τον γάμο του ζεύγους. Ο μοναδικός, όμως, που κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα δεν είναι άλλος από τον Κουράκο, ο οποίος περιμένει με αγωνία ένα τηλεφώνημα!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Εξαφανίστηκε από τα social media – Τι συνέβη

Γιώργος Λιάγκας: «Όταν έγραψαν σε εξώφυλλο ότι είμαι χοντρός, δεν μίλησε κανένας»