Η Γη της Ελιάς spoiler: Εμφύλιος πόλεμος ξεσπά στη σειρά! Όλα ανατρέπονται στην οικογένεια Βρεττάκων

Η Γη της Ελιάς

Εμφύλιος πόλεμος ξεσπά στη Γη της Ελιάς με τον Ιάκωβο και τον Ισίδωρο να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση. Οι δύο άντρες σύντομα θα αναμετρηθούν και ο Ιάκωβος θα δείξει τα δόντια του στον αδερφό του. Η οικογένεια των Βρεττάκων σύντομα θα διχαστεί και τότε όλα θα ανατραπούν.

 

Όλα ξεκινούν με μία απλή συζήτηση του Ιάκωβου με τον Ισίδωρο. Ο τελευταίος γίνεται έξω φρενών όταν ο πρώτος ομολογεί ότι θα ανοίξει δικό του ελαιοτριβείο και θα ανταγωνιστεί την οικογένεια. Ο Ιάκωβος είναι όμως αποφασισμένος και ψύχραιμος του απαντάει: «Ξεχνάς ότι εδώ και χρόνια έχω διαχωρίσει τη θέση μου από την οικογένεια;».

«Δεν ήρθατε στην κηδεία του παιδιού μου. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μου πει μια γλυκιά κουβέντα», τονίζει ο Ιάκωβος κι ο Ισίδωρος θα σκύψει το κεφάλι. Έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση και προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα. «Τότε ήταν μία περίεργη κατάσταση. Μας συμφέρει όλους να την αφήσουμε πίσω».

«Όχι, Ισίδωρε. Δε μας συμφέρει όλους, εσένα σε συμφέρει», λέει σκληρά και αυστηρά ο Ιάκωβος. Μία φράση θα είναι εκείνη που θα αναστατώσει ακόμη περισσότερο τον Ισίδωρο κι όλα θα αλλάξουν. «Μάθε πως στα σχέδιά μου είναι και η αγορά και το φύτευμα ελαιόνδεντρο, θα απευθυνθώ και στους ελαιοπαραγωγούς », θα απειλήσει ανοιχτά ο Ιάκωβος κι ο Ισίδωρος θα μείνει με ανοιχτό το στόμα στη Γη της Ελιάς.

«Μας κάνεις ανοιχτό πόλεμο δηλαδή;», τον ρωτάει κι ο Ιάκωβος με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση απαντάει «Επιχειρηματική δραστηριότητα το λέω εγώ».

Spoilers

Πλοία – ΠΝΟ: Απεργία σε όλα τα πλοία από Παρασκευή 10-12-2021

Spoilers

Συμπέθεροι από τα Τίρανα spoiler To χορευτικό Λεκάκη – Ρεππα στα παρασκήνια – video