Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έχει βάλει στο μυαλό της να τους χωρίσει! Θα το καταφέρει;

Μετά τον γάμο του ζεύγους, η Αρετή βράζει από θυμό και μίσος. Έτσι, έχει βάλει στόχο να τους χωρίσει, αφού δε θέλει ούτε στα μάτια της να βλέπει τον Φίλιππο. Της έχει γίνει έμμονη ιδέα και θα αναλάβει δράση με ένα διαβολικό σχέδιο που θα φέρει τα πάνω κάτω. Στο επίκεντρο θα βρεθεί για ακόμη μια φορά η Αρετή, η οποία θα εφαρμόσει ένα σατανικό σχέδιο για να χωρίσει τη Βασιλική και τον Φίλιππο, η Αρετή σχεδιάσει να “ρίξει” μία άλλη γυναίκα δίπλα στον Φίλιππο, ούτως ώστε η Βασιλική να τον πιάσει στα πράσα. Η Αρετή γνωρίζει ότι η κόρη της δε θα συγχωρήσει ούτε ανεχτεί αυτήν τη συμπεριφορά κι έτσι θα τον διώξει κακήν κακώς.

 

Αυτό το σχέδιο εκμυστηρεύεται στην Ασπασία, αφού είναι η μοναδική που εμπιστεύεται πλήρως. Εκείνη έχει τις αμφιβολίες της, αλλά η Αρετή την καθησυχάζει. Οι ισορροπίες, όμως, δε θα αργήσουν να αλλάξουν κι άλλη μία καταστροφή θα έρθει για τη γυναίκα.

Το σχέδιο της Αρετής θα ναυαγήσει, αφού η Βασιλική μαθαίνει τι σχεδίαζε η μητέρα της για εκείνη και τον Φίλιππο. Έτσι, ένας νέος πόλεμος ξεκινά ανάμεσα σε μάνα και κόρη. Η Βασιλική θα το πει σε όλους προκειμένου να κάνει ρεζίλι την Αρετή στη Μάνη.

Τότε, θα το μάθει και ο Δημοσθένης, ο οποίος γίνεται έξω φρενών όχι μόνο με την Αρετή, αλλά και την Ασπασία. Ένας μεγάλος καβγάς έρχεται ανάμεσα στους δύο. Ο Δημοσθένης με βίαιο τρόπο θα ξεσπάσει στην Ασπασία και θα της απαγορεύσει τα πάρε δώσε με την πρώην σύζυγο του ξαδέρφου του.

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι αφιλτράριστες φωτογραφίες από την παραλία

Ελεονώρα Μελέτη: Μίλησε στο Instagram για τα κιλά της και μας είπε όλα της τα μυστικά!