Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος,: Διαζύγιο φωτιά! Την ξεφτιλίζει μπροστά του

Η Αθηνά καταφέρνει με τον τρόπο της να διχάσει την Ιουλία απέναντι στον Κουράκο, η Ιουλία λυγίζει και περιγράφει στην Αθηνά πως είναι ερωτευμένη με τον Στάθη. Η Αθηνά, βλέποντας την καλή της φίλη να υποφέρει, την συμβουλεύει κάτι που δε θα περίμενε κανείς. Να ξεχάσει τον Κουράκο και να στρέψει την προσοχή της στον Στάθη Καπερνάρο.

Στάθης και Ιουλία συναντιούνται τακτικά και το πάθος ανάμεσά τους φουντώνει. Φυσικά, αυτές οι συναντήσεις τους δεν θα μείνουν απαρατήρητες από τον Γιώργη, ο οποίος αρχίζει να υποψιάζεται πως η Ιουλία τον απατά. Επεισοδιακός φαίνεται πως θα είναι ο χωρισμός για την Ιουλία και τον Γιώργη Κουράκο, καθώς ο άνδρας σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα την κάνει τσακωτή στο κρεβάτι με τον Στάθη Καπερνάρο.

Ο ίδιος μην αντέχοντας άλλο αυτή την κοροϊδία αποφασίζει να την ξεμπροστιάσει. Της λέει πως θα φύγει λόγω δουλειάς στην Αθήνα, κάτι που δεν θα κάνει ποτέ καθώς θα είναι εκεί και θα καραδοκεί. Μάλιστα, θα τους κάνει τσακωτούς πιάνοντας το παράνομο ζευγάρι στα πράσα σε ακατάλληλες στιγμές.

Το φινάλε της σχέσης τους είναι γεγονός με την Ιουλία μάλιστα να μαθαίνει λίγο μετά, πως ο Γιώργης Κουράκος διατηρεί σχέση με την Ευτυχία. Πως θα αντιδράσει;

Μουντιάλ 2022: Οι Βραζιλιάνες βάζουν “φωτιά” στις εξέδρες

Στέλλα Μπεζαντάκου: Η αξέχαστη φωτογραφία της που έγραψε ιστορία