Η Γη Της Ελιάς spoiler: Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Φίλιππο – Σοκ στην Μάνη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Φίλιππο - Σοκ στην Μάνη

Ο Φίλιππος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στην γη της ελιάς, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά και σε όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην οικογένειά του. Εντοπίζει την μητέρα του αιμόφυρτη, με τον Στάθη να μπαίνει στη φυλακή ως ύποπτος.

 

Με άλλοθι την Ιουλία, γλιτώνει και βγαίνει έξω ελεύθερος. Η Χάιδω δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να χτυπήσει με άλλον τρόπο. Πιάνει την Αρετή και της φωνάζει πως ο Στάθης έχει ερωμένη την Ιουλία…

Όλη η οικογένεια των Καπερνάρων έχει καταστραφεί.

Η Χάιδω επιστρέφει σπίτι ανακουφισμένη, με τον Φίλιππο να μη πιστεύει στα μάτια του. Η μητέρα του έχει ξεπεράσει κάθε όριο… Ο Φίλιππος μαζεύει τα πράγματά του και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι.

Να φύγει μακριά από την μητέρα του, να μην ασχοληθεί ξανά μαζί της. Νιώθει κουρασμένος και ψυχολογικά φορτισμένος…

Η Χάιδω τρελαίνεται. Δε το πιστεύει πως την εγκατέλειψε ο γιος της, ο μοναδικός άνθρωπος που της είχε απομείνει στον κόσμο. Τρέχει να τον σταματήσει, όμως, είναι αργά. Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα στέκονται δίπλα στην Χάιδω και την βοηθούν.

Μάλιστα, η Μαργαρίτα τρέχει πίσω από τον νεαρό, θέλοντας να τον εμποδίσει. Φοβάται πως ο Φίλιππος είναι ικανός να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, στην γη της ελιάς. Τρέμει πως θα ακολουθήσει τα βήματα του Αλέξη της.

Όλη η Μάνη είναι στο πόδι. Ο Φίλιππος εγκαταλείπει την μητέρα του, το σπίτι, τα κτήματα…

Spoilers

Γιώργος Κατρούγκαλος: Λιποθύμησε στην κηδεία της Γεννηματά

Spoilers

Έγκλημα στη Νέα Ερυθραία: Προφυλακίστηκε και οδηγείται στο ψυχιατρείο ο 40χρονος κατηγορούμενος