Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αποκάλυψη βόμβα για την Αντιγόνη! Σε ΣΟΚ ο Μάνος!

Η Αντιγόνη, από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη Μάνη, μας έχει απασχολήσει. Ειδικά με τον αγώνα που έκανε μέχρι να την αναγνωρίσει και να την αποδεχθεί ο βιολογικός πατέρας της, ο Ισίδωρος, και ο ετεροθαλής αδελφός της, ο Μάνος.
Η Αντιγόνη βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, όταν ο Μάνος ανακαλύπτει ότι έχει παιδί! Βέβαια, όσον αφορά τον δεύτερο, εξακολουθεί να κρατάει τις επιφυλάξεις του και για αυτόν τον λόγο έχει αναθέσει σε ντετέκτιβ να κάνει φύλλο και φτερό το παρελθόν αλλά και το παρόν της.

Η Γη Της Ελιάς

Πρόσφατα, όμως, είδαμε την Αντιγόνη να πηγαίνει στο Σούνιο χωρίς να το πει σε κανέναν και να συναντάει τη Μαρία. Μία συνάντηση που έχει αφήσει αναπάντητα ερωτήματα για μία ιστορία που έχει διαδραματιστεί μεταξύ των δύο γυναικών στο παρελθόν και έχει σημαδέψει τη ζωή της πρώτης.

Σύντομα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, τα κομμάτια του παζλ θα μπουν σε μία σειρά και θα συνδέσουν τις παραπάνω, παράλληλες, ιστορίες.

Όλα αρχίζουν όταν ο ντετέκτιβ καταφέρνει να ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν της Αντιγόνης και ενημερώνει σχετικά τον Μάνο.

Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η γυναίκα, παρόλο που ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά, αλλά να παραμείνει αφοσιωμένη μόνο στην ιατρική, έχει ήδη ένα παιδί! Μόνο που αυτό το παιδί, μέσω κάποιων περίεργων επαφών, το έχει δώσει είτε σε ανάδοχη οικογένεια είτε σε ορφανοτροφείο.

Κάτι που έχει ξεκινήσει να το ερευνά και πολύ σύντομα θα έχει απάντηση. Ο Μάνος σαστίζει με την παραπάνω αποκάλυψη και, χωρίς να χάνει χρόνο, πηγαίνει στο ανθοπωλείο της αγαπημένης του, της Μαρίνας, και τη βάζει να υποσχεθεί ότι δεν θα πει τίποτα και πουθενά.

Εκείνη τη στιγμή, της αποκαλύπτει ότι έμαθε από τον ντετέκτιβ που ερευνά την Αντιγόνη πολλά και διάφορα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει ένα παιδί και το κρύβει απο όλους.

Έπειτα, ο Μάνος αποφασίζει να ενημερώσει σχετικά και τον πατέρα του, τον Ισίδωρο, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού πώς θα διαχειριστούν την παραπάνω αποκάλυψη από εδώ και πέρα. Έκτοτε η Αντιγόνη, αγνοώντας όλα τα παραπάνω, βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα.

Πωλίνα Γκιωνάκη: Πώς να απολογηθώ εγώ και ο γιος μου για κάτι που έκανε ο πατέρας μου;

Ελληνικά νησιά: Οι σταρ του Χόλιγουντ που έχουν αγοράσει σπίτια στην Ελλάδα- instagram/φωτο