Η Γη Της Ελιάς spoiler: Αντιγόνη και Φανή συναντιούνται μετά από χρόνια!

Ο Ισίδωρος μετά από μεγάλη έρευνα που θα κάνει, θα ανακαλύψει επιτέλους την Φανή. Ο ήρωας που διακαώς έψαχνε να βρει το εγγόνι του τελικά τα καταφέρνει, αλλά δεν θα είναι όλα τόσο εύκολα όσο νόμιζε. Ο άνδρας πηγαίνει στην Αθήνα με σκοπό να συναντήσει την Φανή, την μητέρα του παιδιού αλλά εκείνη δεν θα είναι και τόσο καλή μαζί του.

 

Στο επίκεντρο των εξελίξεων πολύ σύντομα, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, θα δούμε έναν νέο χαρακτήρα, την Φανή, που θα υποδυθεί η εξαιρετική Νίκη Παλληκαράκη.

Ο νέος αυτός ρόλος θα απασχολήσει κατά πολύ όπως φαίνεται το τηλεοπτικό κοινό καθώς πρόκειται για την γυναίκα που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης.

Οι δυο τους θα έχουν μια κακή πρώτη γνωριμία καθώς η Φανή θα τον απειλήσει στα ίσα πως αν δεν αφήσει το παιδί της ήσυχο θα έχουν κακά ξεμπερδέματα οι δυο τους. Η Φανή αμέσως μετά την συνάντηση που έχει με την Ισίδωρο, επισκέπτεται την Μαρία στο Σούνιο. Η ίδια της εξηγεί όλα όσα έγιναν έντρομη.

Την επόμενη στιγμή εμφανίζεται και η Αντιγόνη με τις δυο γυναίκες να συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια που πραγματοποιήθηκε και η υιοθεσία.

Τι θα ειπωθεί στην συνάντησή τους και πόσο ήπιο θα είναι το κλίμα ανάμεσα τους; Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως οι δυο γυναίκες, η Φανή και η Αντιγόνη, θα έχουν να πουν πολλά οι δυο τους και η συνάντηση τους στο σπίτι της Μαρίας, θα φέρει στην επιφάνεια νέες εντάσεις αλλά και ανατροπές.

Σασμός spoiler: Αντώνης και Μαρίνα κάνουν το επόμενο βήμα!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η υγεία του Ανέστη επιδεινώνεται – Η αντίστροφή μέτρηση έχει ξεκινήσει!