Η Γη Της Ελιάς spoiler: Αντιγόνη και Φανή σε άγρια μάχη για το παιδί!

Η Φανή Αναστασίου, η θετή μητέρα του παιδιού της Αντιγόνης, θα εμφανιστεί στη σειρά, προκαλώντας σύγχυση στην οικογένεια των Βρεττάκων. Όταν πραγματοποιήθηκε η παράνομη αυτή υιοθεσία, οι δύο γυναίκες υποσχέθηκαν να μη μάθει ποτέ το παιδί την αλήθεια. Η Αντιγόνη αποφάσισε να μαθαίνει νέα του, χωρίς να το πλησιάζει σαν μητέρα. Άλλωστε, δεν ένιωσε ποτέ έτοιμη για κάτι τέτοιο. Η Αντιγόνη και η Φανή θα έρθουν σύντομα αντιμέτωπες.

 

Ο Ισίδωρος, αποφασισμένος να φτάσει στην εγγονή του, ζητάει από τον ντετέκτιβ του Μάνου να εντοπίσει τα στοιχεία της οικογένειας.

Η Φανή Αναστασοπούλου, η δικηγόρος και θετή μητέρα του παιδιού, δέχεται τηλεφώνημα από τον Βρεττάκο, ο οποίος της ζητά να συναντηθούν, η Αντιγόνη ενημερώνεται για την επίσκεψη που ετοιμάζει ο πατέρας της, και τρέχει να προλάβει την Φανή. Η Φανή διώχνει τον Βρεττάκο από το σπίτι της και φωνάζει την Αντιγόνη, για να λογαριαστούν.

Παρούσα σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να είναι και η Μαρία, ο συνδετικός κρίκος των δύο γυναικών. Η Φανή, εξοργισμένη που το παρελθόν της μικρής χτυπάει την πόρτα, διατάζει την Αντιγόνη να κρατήσει μακριά την οικογένειά της. Οι δυο τους τσακώνονται άσχημα, με την Φανή Αναστασίου να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο.

Η πρώτη επεισοδιακή συνάντηση της Φανής, της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης, με τον Ισίδωρο είναι γεγονός. Πρόκειται για μια επεισοδιακή πρώτη συνάντηση και γνωριμία που θα φέρει στο προσκήνιο νέες ανατροπές αλλά και κόντρες μεταξύ των ηρώων.

Πως θα γίνει όμως, η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Ισίδωρο και την Φανή; Ο Ισίδωρος, βλέποντας την τροπή που πήρε η υπόθεση της Αντιγόνης μετά την αποκάλυψη που αφορούσε το σκοτεινό παρελθόν της, αποφασίζει να ψάξει να βρει την εγγονή του.

Ο ίδιος πολύ σύντομα θα μάθει για την Φανή, την γυναίκα που έχει υιοθετήσει την κόρη της Αντιγόνη και θα την επισκεφθεί.

Ο άνδρας θα αφήσει για λίγο την Μάνη, και θα επισκεφθεί κρυφά από όλους την Αθήνα με σκοπό να την συναντήσει. Ωστόσο, η πρώτη τους συνάντηση θα είναι επεισοδιακή. Η Φανή θα τον διώξει λέγοντάς του πως δεν έχουν να πουν τίποτα απολύτως οι δυο τους. Η ίδια του λέει εξοργισμένη να μείνει μακριά από το παιδί της.

Πως αντιδρά ο Ισίδωρος στην επίθεση που του κάνει η Φανή, η γυναίκα που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης. Η συνέχεια επί τις οθόνης μας σε πολύ λίγο καιρό.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έτσι θα έρθει το τέλος του Ανέστη

Σασμός spoiler: Αυτος θα φέρει τον Σασμό στην σειρά