Η Γη της Ελιάς spoiler: Άλλοθι του Στάθη η Ιουλία – Θα ομολογήσει;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Άλλοθι του Στάθη η Ιουλία – Θα ομολογήσει;

Η Χάιδω βρίσκεται αιμόφυρτη στο έδαφος. Όλη η Μάνη είναι κλονισμένη. Ο πρώτος ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας είναι ο Στάθης, ο οποίος ζει τον έρωτά του στην Καρδαμύλη μαζί με την Ιουλία, στην γη της ελιάς.

 

Έχοντας πει ψέματα στην Αρετή πως θα πάει στην Καλαμάτα, ο Στάθης επισκέπτεται την αγαπημένη του για μία ακόμη φορά, ίσως και τελευταία. Το παράνομο αυτό ζευγάρι βρίσκεται σε τεράστιο αδιέξοδο και αναζητά την λύση.

Την ίδια στιγμή, κάποιος πυροβολεί την Χάιδω, την οποία και εντοπίζει ο Φίλιππος. Αμέσως τρέχει στο νοσοκομείο, όπου και η μητέρα του συνέρχεται. Το πρώτο άτομο που κατηγορεί είναι, φυσικά, ο Στάθης.

Όλη η Μάνη είναι στο πόδι. Όλοι κατηγορούν τον Στάθη για το σκηνικό αυτό. Εκείνος πέφτει σε αντιφάσεις, γιατί δεν μπορεί να πει που βρισκόταν την ημέρα του ατυχήματος αυτού.

Πώς να πει ότι ήταν με την ερωμένη του; Ο Στάθης είναι ύποπτος στην γη της ελιάς και η Ιουλία βρίσκεται σε πανικό. Είναι το μοναδικό άλλοθι του Στάθη για να γλιτώσει την σύλληψη και πρέπει να σκεφτεί πώς θα δράσει.

Θα ομολογήσει; Θα πει την φρικτή αλήθεια; Θα αναλάβει την ευθύνη, λέγοντας πως είναι η ερωμένη ενός παντρεμένου; Όλα κρέμονται από μία κλωστή. Ο Στάθης είναι έτοιμος να κλειστεί στη φυλακή για την απόπειρα δολοφονίας της Χάιδως.

Μένει η Χάιδω να αποσύρει τη μήνυση ή να ομολογήσει η Ιουλία την παράνομη σχέση τους…

Spoilers

Γιώργος Κύρτσο: “Μαζεύει” την άθλια ανάρτηση για Γεννηματά μετά τον σάλο

Spoilers

Λίνα Δρούγκα: “Λύγισε” μεταδίδοντας την είδηση του χαμού της Γεννηματά