Η Γη της ελιάς spoiler: Αυτό είναι το τέλος του Μάνου

Τι θα συμβεί στον Μάνο και πως θα τον βρει το φινάλε του β’ κύκλου; Άντρες ντυμένοι στα μαύρα θα τον απαγάγουν, ζητώντας λύτρα από την οικογένεια. Εκείνος θα αθωωθεί με μικρούς τραυματισμούς, όμως ο πόλεμος δε θα τελειώσει έτσι απλά.

Μπορεί τα τελευταία γεγονότα να έχουν ταράξει αρκετά την οικογένεια Βρεττάκου, όμως στο τέλος όλα θα λάμψουν για τον Μάνο και την Μαρίνα. Η σειρά πήρε το πράσινο για τρίτη σεζόν, με τις ανατροπές να κόβουν την ανάσα.

Ο Μάνος θα μπλεχτεί σε περίεργα μονοπάτια, θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο. Το ίδιο θα συμβεί και για την Μαρίνα, η οποία θα κάνει τα πάντα, για να στηρίξει και να βοηθήσει τον αγαπημένο της… Σειρά παίρνει η Αντιγόνη, η οποία είναι έτοιμη να ταράξει τις ισορροπίες της οικογένειας. Απαιτεί από όλους να ανακοινώσουν στην μικρή Αγγελική πως είναι παιδί της! Αν δε το κάνουν εκείνοι, θα το κάνει η ίδια!

Πράγματι, στο τέλος της σειράς, η μικρή θα μάθει την αλήθεια για την μητέρα της και η εμπιστοσύνη της απέναντι στον Μάνο και την Μαρίνα θα κλονιστεί. Οι περιπέτειες για το ζευγάρι είναι ατελείωτες.. Ο Μάνος θα περάσει πολλά, όμως θα παραμείνει δυνατός, κρατώντας σφιχτά στα χέρια του την Μαρίνα. Έρχονται αποχωρήσεις και απώλειες από τη σειρά, που θα σοκάρουν πρωταγωνιστές και τηλεθεατές.

Άκουγε παράξενους θορύβους στην κουζίνα… Όταν έβαλε κρυφή κάμερα πάγωσε με αυτό που αντίκρισε (Video)

Παγιδευμένοι spoiler: Η εκδίκηση της Υβόννης