Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτό είναι το όνομα του μωρού της Βασιλικής …. αποφασίζει να της δώσει δύο ονόματα, Στέλλα και Μιχαέλα

Η Βασιλική από τη πρώτη στιγμή που γεννήθηκε το μωρό τους είχε αποφασίσει μαζί με τον Φίλιππο να του δώσουν το όνομα Στέλλα (όπως λέγανε και την αδικοχαμένη αδελφή του Φίλιππου), γεγονός που είχε συγκινήσει ιδιαίτερα και τη Χάιδω.

Μάλιστα τη μητέρα του Φίλιππου, την είδαμε να λέει με δάκρυα στα μάτια πως στο πρόσωπο της εγγονής της θα έβλεπε και την πολυαγαπημένη κόρη της που έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή.

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι, ο Φίλιππος με την Βασιλική διανύουν την καλύτερη τους περίοδο. Ευτυχισμένοι όσο ποτέ ετοιμάζονται για την ημέρα του γάμου τους αλλά και της βάφτισης του παιδιού τους.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιπέτειας του σοβαρού τραυματισμού της μικρής η Βασιλική κάποια στιγμή -όπως θα θυμούνται οι «φαν» της σειράς είχε κάνει τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ στη Σύμη.

Το τάμα έκανε το θαύμα του, η μικρή έγινε τελείως καλά και η Βασιλική αποφασίζει να της δώσει δύο ονόματα. Αυτό της Στέλλας και της Μιχαέλας. Ο Φίλιππος συμφωνεί με τη γυναίκα του και προετοιμάζονται ολοταχώς για την πιο μεγάλη μέρα της ζωής τους.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ομολογίες και δικαίωση στο Διαφάνι

Καλοκαίρι και απιστία: Είναι η εποχή που οι άνθρωποι απατούν περισσότερο;