Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Κρύβει κάτι η Αλκμήνη; …. Ποιό θα είναι το μέλλον της

Ο Πότης δείχνει φανερά ερωτευμένος μαζί της και κάνει τα πάντα, για να καταφέρει να την “ρίξει” στην αγκαλιά του. Η νεαρή Αλκμήνη έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Εκείνη, δείχνει πως είναι ρομαντική, αλλά και προσγειωμένη στην πραγματικότητα. Εκτιμά τα μικρά πράγματα της ζωής και χαίρεται για την επιτυχία που έχει χαρίσει στην Μυρτάλη και στην Ισμήνη.

 

Το ερώτημα, όμως, είναι το εξής. Κρύβει κάτι η Αλκμήνη στην γη της ελιάς; Ποιο θα είναι το μέλλον της σειρά και τί εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η συνέχεια; Η αγαπημένη Αγγελική Κιντώνη μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και για όσα ακολουθούν στη σειρά.

Για το εάν κρύβει μυστικά η Αγγελική, δήλωσε. «Μέχρι στιγμής τα σενάρια που έχω στα χέρια μου δεν δείχνουν ότι κάτι της ανήκει και ήρθε να το πάρει». Σχετικά με το μέλλον της στη σειρά, η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως το συμβόλαιό της καλύπτει αρκετά επεισόδια ακόμη, γεγονός που σημαίνει ότι θα την απολαύσουμε και στην δεύτερη σεζόν. Όσο για τον Πότη;

Η ηθοποιός επισήμανε: «Θα ενθουσιαστεί αλλά όχι μόνο με την ομορφιά της αλλά κυρίως με τα σημεία του χαρακτήρα της στα οποία διαφέρουν πολύ! Λένε πως τα ετερώνυμα έλκονται!».

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το «καυτό» φιλί που αντάλλαξαν on camera

Κιάρα Φεράνι: Ποζάρει τόπλες και «ρίχνει» το Instagram