Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτό δεν το περιμέναμε από τον Στέφανο!

Η Αρετή, αποφασισμένη να τους εκδικηθεί, επισκέπτεται έναν πολύ καλό δικηγόρο. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, συγκεντρώνει στα χέρια της όλα τα χωράφια και τα περιουσιακά στοιχεία των Καπερνάρων. Ο Στάθης μένει απένταρος, όπως και η Βασιλική!

Ο Στέφανος θα φτάσει σύντομα στα όριά του με την Αρετή. Μητέρα και γιος έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους κι έχουν εναντιωθεί στον Στάθη. Εκείνος, παλεύει μαζί με την κόρη του να σταθούν ξανά στα πόδια τους, να κρατήσουν την περιουσία στα χέρια τους.

Η Γη της Ελιάς

Όλα αυτά, θα κάνουν την Αρετή να κολλήσει πάνω στον γιο της. Νιώθει πως μόνο αυτόν έχει στη ζωή της και κάνει τα πάντα για να μη τον χάσει. Η καθημερινότητα του Στέφανου γίνεται όλο και πιο πιεστική.

Η Αρετή του κάνει διαρκώς έλεγχο, με αποτέλεσμα ο Στέφανος να ξεσπά, στην γη της ελιάς. Ο Στέφανος φτάνει στα όριά του και απομακρύνεται απότομα από την μητέρα του. Της εκφράζει τα παράπονά του, της φωνάζει πως δεν αντέχει άλλο αυτή την απαίσια καταπίεση και πως ήρθε η ώρα να φύγει από το σπίτι.

Η Αρετή τρελαίνεται. Ξεκινάει τις απειλές, φοβάται πως θα μείνει μόνη της. Μητέρα και γιος διχάζονται και σύντομα η κατάσταση φεύγει εκτός ελέγχου.

Ποια στάση θα κρατήσει ο Στάθης απέναντι στον γιο του; Θα δεχτεί ο Στέφανος να μείνει στον πατέρα του; Θα αναθεωρήσει η Αρετή;

Good Job Nicky: Δύσκολες ώρες για τον γιο του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Νικόλα Βαρθακούρη! Γιατί έχει ‘εξαφανιστεί’;

Ανέκδοτο: Μια κοπέλα φέρνει σπίτι το φίλο της να τον γνωρίσει στους πλούσιους γονείς της …! Τρελό γέλιο