Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτή είναι η τελική απόφαση της Εύας

Η Γη Της Ελιάς

Η πολιτικός μηχανικός είναι αποφασισμένη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ξεγράφωντας το παρελθόν και όλα όσα την έχουν πληγώσει. Η Εύα τελικά παίρνει την απόφασή της και μένει στη Μάνη, αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι θα ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του Στάθη.

Μια νέα ευκαιρία έρχεται στα χέρια της. Μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσει. Ύστερα από πολλή σκέψη αποφασίζει να χτίσει την οικοδομή στο Πόρτο Κάγιο.

Ο ενθουσιασμός της είναι μεγάλος. Είναι ένα μεγάλο βήμα, αλλά ένα ρίσκο που θέλει να πάρει. Μετά απ’ όλα όσα έζησε κι όλο τον πόνο που έχει βιώσει, κάνει το βήμα για μια νέα αρχή. Η Εύα αφιερώνει όλο της τον χρόνο στην οικοδομή και τον εαυτό της.

Θέλει να ξαναβρεί την παλιά καλή Εύα, χωρίς να έχει τον Στάθη στο μυαλό της. Ο Καπερνάρος, όμως, δε θα το αφήσει να περάσει έτσι. Όταν μαθαίνει ότι η Εύα θα παραμείνει στη Μάνη τη διεκδικεί δίχως τέλος.

Ο Στάθης φτάνει σε σημείο να πιέζει την Εύα. Εκείνη, όμως, έχει πάρει την απόφασή της. Δεν ξαναγυρίζει στον άντρα που την πλήγωσε. Ήταν αποφασισμένη να κάνει το επόμενο βήμα μαζί του, αλλά εκείνος όχι μία, αλλά επανειλημμένες φορές τις έριχνε άκυρο. Τώρα η Εύα προχώρησε μπροστά και δε θα ξανακοιτάξει πίσω για κανέναν Στάθη. Είναι προσηλωμένη μόνο στο νέο της στόχο και τη νέα της δουλειά!

Γιώργος Λιάγκας: «Όταν έγραψαν σε εξώφυλλο ότι είμαι χοντρός, δεν μίλησε κανένας»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαντάει για την κατάσταση υγείας της Ιωάννας Τούνη και στις φήμες χωρισμού