Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Αφήνει την Ειρήνη στην Φυλακή για τιμωρία

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Αφήνει την Ειρήνη στην Φυλακή για τιμωρία

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Ειρήνη είναι πλέον εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα οι κλοπές της να αυξάνονται. Από μικρά πραγματάκια στο σούπερ μάρκετ, η Ειρήνη προχωρά και σε ακόμα μεγαλύτερα, κλέβοντας λεφτά κι αντικείμενα αξίας. Η Ειρήνη θεωρεί πως κανείς δε θα μπορέσει να την πιάσει, διότι πάντα θα έχει δίπλα της τον πατέρα της. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει. Ο Δημοσθένης είναι πολύ απογοητευμένος από τις εκλογές, αλλά και από τις επιλογές των παιδιών του. Η κόρη του Δημοσθένη ξεπερνάει κάθε όριο!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Αφήνει την Ειρήνη στην Φυλακή για τιμωρία

Από τη μία η Ειρήνη, η οποία δε συμμορφώνεται με τίποτα, κι από την άλλη το καμάρι του σπιτιού, ο Κίμωνας, ο οποίος θέλει να παντρευτεί μία υπαστυνόμο! Όσο κι αν η Ασπασία παλεύει να κρατά τις ισορροπίες, είναι πια μάταιο…

Μία μέρα, η Ειρήνη πιάνεται στα πράσα και οι κλοπές της έρχονται στο φως, στην γη της ελιάς. Ο Δημοσθένης τρελαίνεται και της φωνάζει πως θα την κλείσει ο ίδιος στη φυλακή, για να την ξεφορτωθεί.

Η κατάσταση στο σπίτι γίνεται ανυπόφορη. Θα καταφέρει να την γλιτώσει ο πατέρας της ή θα την αφήσει να πάρει ένα γερό μάθημα; Η ντροπή της οικογένειας είναι τεράστια.

serfare.com

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Ο άντρας της Αιμιλίας δεν είναι απλά ένας γιατρός … είναι οεγκέφαλος της οργάνωσης!

Ζώδια: Ο πιο άτυχος μήνας του 2023 για το κάθε ζώδιο