Η Γη της Ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Σκάνδαλο στη Μάνη! Στάθης και Ιουλία ξανά μαζί;

Οι κάτοικοι της Αρεόπολης δεν είναι καθόλου προετοιμασμένοι για αυτό που ακολουθεί. Τα πρώτα κουτσομπολιά θα ξεκινήσουν, το καφενείο του Πότη θα γεμίσει από ψιθυρητά και αρκετοί θα έρθουν σε φρικτά δύσκολη θέση. Όλα ανατρέπονται στη δεύτερη σεζόν. Φαίνεται πως ένας έρωτας από τα παλιά φουντώνει και διχάζει. Ο Στάθης και η Ιουλία έρχονται ξανά κοντά, με τις κρυφές τους συναντήσεις να αυξάνονται. Μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργη, η Ιουλία δείχνει απαρηγόρητη, γεγονός που δίνει στην Στάθη την ευκαιρία να την προσεγγίσει.

Μπορεί εκείνος να ετοιμάζεται για ένα τεράστιο βήμα με την Εύα, όμως η Ιουλία θα αποτελεί πάντοτε το ευαίσθητο σημείο του. Μόλις την βλέπει πληγωμένη, τρέχει να την αγκαλιάσει, να της μιλήσει, να της υπενθυμίσει πως θα την νοιάζεται πάντα.

Οι δυο τους δε θα αργήσουν να παραδοθούν στη δύνη του έρωτα. Το σκάνδαλο θα ξεσπάσει στη Μάνη, με αποτέλεσμα τα πρώτα κουτσομπολιά να φτάνουν στο σπίτι των Βρεττάκων, αλλά και των Καπερνάρων. Ο Ισίδωρος γίνεται έξω φρενών με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Θα καταφέρει να συνετίσει την αδελφή του;

Μάιλι Σάιρους: Βάζει το χέρι στα απόκρυφα και κάνει δουλίτσα!

Η Γη της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Τι ζητάει από την Αθηνά η μυστηριώδης γυναίκα;