Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Βασιλική παίρνει την μεγάλη απόφαση

i gi tis elias

Σε μεγάλη σύγχυση θα δούμε τους Καπερνάρους, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Βασιλική παίρνει την μεγάλη απόφαση να αντιμετωπίσει τους γονείς της, με αποτέλεσμα ο Στάθης και η Αρετή να μένουν άναυδοι, στην γη της ελιάς.

Η νεαρή ηρωίδα έχει επιστρέψει στην Αρεόπολη και βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της Χάιδως. Εκεί, μητέρα και γιος την φροντίζουν με αγάπη και με μεγάλη στοργή. Η Βασιλική έχει όσα χρειάζεται και αισθάνεται ευγνώμων.

Η κοιλιά της φουσκώνει μέρα με τη μέρα. Η Άννα θα τρέξει να την επισκεφτεί και μαζί θα αποφασίσουν να γίνει η νονά της κόρης της. Όλα κυλούν όμορφα, καλύτερα από το πως κυλούσαν στην Αθήνα. Μόνο που η Βασιλική βρίσκεται μία ανάσα από τους γονείς της, κρυμμένη…

Μετά από αρκετό καιρό, η Βασιλική αποφασίζει να δει τους γονείς της, να τους αντιμετωπίσει στα ίσα. Η Βασιλική μπαίνει στο πατρικό της με φουσκωμένη την κοιλιά της, με αποτέλεσμα ο Στάθης και η Αρετή να παθαίνουν τεράστιο σοκ, στην γη της ελιάς.

Όλοι λυγίζουν… Η Βασιλική τους εξηγεί πως είναι ερωτευμένη, πως ο Φίλιππος την αγαπάει πολύ, πως όλα στη ζωή της είναι όμορφα, πως δε κινδυνεύει. Ο Στάθης μένει άναυδος, η Αρετή αρχίζει να τσιρίζει.

Κανείς από τους δύο δε μπορεί να δεχτεί αυτό που συμβαίνει. Η Βασιλική είναι αποφασισμένη να ενώσει τις δύο οικογένειες με αυτό το μωρό. Θα τα καταφέρει στο τέλος;

Spoilers

Λάκης Λαζόπουλος: Είναι δυνατόν να εμβολιάζονται οι λαοί κάθε 6 μήνες; Να μας δίνουν και πιστοποιητικό νόησης οι φαρμακευτικές!

Spoilers

Θλίψη, ντροπή σου: Άγριος καυγάς Χατζηνικολάου – Ζαραλίκου για τη συνέντευξη Μητσοτάκη