Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η κατάσταση του Αλέξη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο

Η Γη Της Ελιάς: Η κατάσταση του Αλέξη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο

Ο Αλέξης κινδυνεύει στην γη της ελιάς και την μοναδική λύση θα φέρει ο ψυχίατρος του. Ο νεαρός πρωταγωνιστής αντιλαμβάνεται πως το μυαλό του και οι σκέψεις του έχουν ξεφύγει.

 

Καθημερινά ονειρεύεται το ίδιο όνειρο, ενώ κάνει φαντασιώσεις για το πώς θα σκοτώσει ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην Μυρτάλη. Η εμμονή του συνεχίζεται και ο ίδιος συνειδητοποιεί πως πρέπει να κάνει κάτι, για να σώσει τον εαυτό του!

Η Μαργαρίτα συνεχίζει να βλέπει μία σταδιακή πτώση στην ψυχική του υγεία. Ο Θεοδόσης, αντί να βοηθά, ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, δίνοντας άλλοθι στον Αλέξη για την “αρρώστια” του. Μάλιστα, δε διστάζει να του επισημαίνει πως θα τον βοηθήσει με την Μυρτάλη, σε ό,τι χρειαστεί!

Οι εφιάλτες του γίνονται ένα καθημερινό βασανιστήριο. Χωρίς να το αντιληφθεί η Μαργαρίτα, ο Αλέξης και ο ψυχίατρος του θα έχουν έναν έντονο διάλογο, στην γη της ελιάς. Εκείνος, θα βρει το κουράγιο να τον καλέσει, μετά από καιρό, ικετεύοντας για βοήθεια.

Ο ψυχίατρος θα του αλλάξει την φαρμακευτική αγωγή που παίρνει, με την ελπίδα να γίνει καλύτερα.

Ο Αλέξης δέχεται, αλλάζει τα χάπια του, όμως η εμμονή του συνεχίζεται. Οι εκρήξεις στο σπίτι είναι πολλές, με αποτέλεσμα η Μαργαρίτα να βρίσκεται σε πανικό.

Spoilers

Κακοκαιρία Ελπίδα: Ολοκληρώθηκαν οι απεγκλωβισμοί των οδηγών. 500 αυτοκίνητα παραμένουν στην Αττική Οδό

Spoilers

Ιταλία – Covid-19: 186.740 νέα κρούσματα και 468 θάνατοι